Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Rogaland

Rogaland

Rogaland

Kor i Rogaland søker dirigent

Dragefjellets Damekor søker dirigent fra nyttår

Dragefjellets Damekor

Hvem er vi i Dragefjellets Damekor?

Allerede i 2013 startet gode naboer på Nøstet, Nordnes, Sydnes og Møhlenpris sangaktivitet under Tove Dorthea Fossedals ledelse. Men først våren 2016 ble koret formelt etablert under navnet Dragefjellets Damekor. Fra høsten 2015 ble koret ledet av Olav Inge Stige inntil Trine Daviknes overtok som dirigent høsten 2017. Siden den gang har vi hatt faste julekonserter både i Korskirken og i St. Paul. Koret har sunget på korkaféer i ulike bydeler, ved middelalderfestival på Bryggen og Festplassens julemarked – og selvsagt ved diverse arrangementer i strøket vårt.

I høst skal vi medvirke ved jazzkafé i Fana kulturhus og julekonsert i Korskirken og ved aktiviteter i nabolaget. Så langt under ledelse av Trine Daviknes. MEN fra nyttår pensjonerer hun seg, og vi trenger ny dirigent.

Variert repertoar
Repertoaret er variert - fra klassisk, jazz, viser og middelalderballader til folkemusikk, samiskinspirerte korverk av Frode Fjellheim, samt verk av John Rutter, Olav Gjeilo mm. Dirigenten har hovedansvar for repertoarvalg i samråd med korets musikkutvalg.

Koret teller rundt 28 sangglade damer med stor aldersspredning.

Vi øver mandager kl. 19–21 i auditoriet til Sparebanken Vest i Jonsvollsgaten i Bergen sentrum.

Noe for deg?
Kontakt Dragefjellets Damekor v/styreleder Nina Skurtveit, nina.skurtveit@gmail.com, mob 958 37 476

Publisert 30. september 2022