Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Nord-Norge

Nord-Norge

Kor i Nord-Norge søker dirigent

Tjeldsund Vocalis søker ny dirigent

Tjeldsund Vocalis, tidligere Skånland sangkor, er et blandakor som ble stiftet i 1976.
I 2020 ble Skånland sangkor og et prosjektkor enige om å slå seg sammen, og nytt navn ble da Tjeldsund Vocalis.

Ved avslutningen før ferien i år, var det 23 aktive sangere.
Repertoaret har opp gjennom årene vært allsidig både for profan og kirkelig opptreden.

For koret passer det best med øving på onsdager, med tirsdager som alternativ. Praksis har vært øvelse hver uke, med konsert/korkafé/kirke to til tre ganger per semester. Med ny dirigent kan det være mulig at praksis må justeres.

Koret avholder årsmøter hvor det velges styre og musikkutvalg. Det avholdes styre- og medlemsmøter.

Tjeldsund Vocalis er en humørfylt og hyggelig liten flokk som får mange positive tilbakemeldinger for sine opptredener.

Koret har mulighet til å leie inn en dyktig pianist ved behov.

Vi søker etter dirigent, helst med erfaring med dirigering av kor, som kan tiltre snarest mulig.

Henvendelse kan gjøres til styrets leder, Idar Danielsen, tlf. 470 49 000

Publisert 24.08.2022

Er du Det Vilde Kors nye dirigent/kunstneriske leder?

Det Bodø-baserte damekoret Det Vilde Kor er på jakt etter en dirigent/kunstnerisk leder fra og med høsten 2022. Er du engasjert, faglig sterk og vil jobbe med et dynamisk og vildt kor?

Det Vilde Kor ble stiftet i 2008, og består i dag av 20 sangere. Vi har et repertoar med hovedtyngde i rytmisk kormusikk, men har også jobbet med klassisk og jazz. Det Vilde Kor fikk i 2012 sølv i NM for kor, og er kjent som et kor med høyt musikalsk nivå og god formidlingsevne.

Som dirigent og kunstnerisk leder får du i stor grad være med å forme korets retning, uttrykk og repertoar. Vi jobber ut ifra en treårsplan, der bidrag inn mot Bodø2024 vil være viktig for oss.

Vi søker dirigenter med relevant utdanning og erfaring til en 20% stilling. Koret øver annenhver uke og to helger i løpet av et semester, men er åpne for å tilpasse oss til dirigentens timeplan.
Lønn etter avtale.

For å melde din interesse og for nærmere informasjon om søknad og prøvedireksjon, kontakt styret via PM på Det Vilde Kors facebookside, eller ta kontakt med leder Sissel Ellingsen Westvig 975 11 926.

Søknadsfrist 10. mai.

Publisert: 25.02.2022

Tromsø Arbeiderforenings mandskor søker dirigent

Vil du være med å feire Nord Norges eldste kors 150 års jubileum i 2022? Da er du velkommen til å søke som dirigent og musikalsk leder!

Nord-Norges eldste aktive kor søker ny dirigent med oppstart i August 2021, da vår tidligere dirigent er flyttet fra Tromsø. Vi i Tromsø Arbeiderforenings Mandskor har årlig julekonsert i Tromsø domkirke, har ulike opptredener i byen eller i Nord-Norge, og i 2022 skal vi feire at det er 150 år siden korets oppstart i 1872.

Vi søker deg som er musikalsk, har erfaring (men ikke et absolutt krav) med korsang og evne til å inspirere humørfylte sangere. Koret har i dag rundt 20 medlemmer, og har i år repertoar for både kirke og profan. Koret øver på Torsdager.

Henvendelse til korets formann Yngve Berntsen, tlf. 905 41 180