Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Nord-Norge

Nord-Norge

Kor i Nord-Norge søker dirigent

Bodø Håndverkersangforening søker ny dirigent

Vi søker etter ny dirigent fra 01.09.2022, vår nye dirigent er korets musikalske leder som skal inspirere, planlegge og tilrettelegge det musikkfaglige arbeidet i koret iht. fastsatte rammer.

Bodø Håndverkersangforening er byens eldste mannskor og har vært en markant og verdsatt kulturformidler i Bodø helt siden 1874.
I 2024 runder koret 150 år; noe som skal markeres med en skikkelig jubileums-feiring.

Koret er allsidig og kjent gjennom sine mange konserter i byens storstue; der repertoaret spenner fra klassisk mannskorsang til musikk av Trygve Hoff, Evert Taube, Bellman, m.m. Våre årlige julekonserter i Domkirka er også en viktig del av korets aktiviteter.

Høsten 2023 planlegges en større Terje Nilsen satsing med flere spennende konserter i Salten med musikk av vår kjære Terje Nilsen.

Koret har sine øvelser i egne lokaler i Glasshuset i Bodø sentrum.

Lønn etter avtale.
Søknadsfrist: 01.07.2022

Søknad sendes: bent1johnsen@gmail.com

Kontaktpersoner:
Leder, Bent Johnsen, tlf.: 952 88 178
Sekretær, Bård Sjøvoll, tlf.:977 89 564

Publisert: 13.06.2022

Er du Det Vilde Kors nye dirigent/kunstneriske leder?

Det Bodø-baserte damekoret Det Vilde Kor er på jakt etter en dirigent/kunstnerisk leder fra og med høsten 2022. Er du engasjert, faglig sterk og vil jobbe med et dynamisk og vildt kor?

Det Vilde Kor ble stiftet i 2008, og består i dag av 20 sangere. Vi har et repertoar med hovedtyngde i rytmisk kormusikk, men har også jobbet med klassisk og jazz. Det Vilde Kor fikk i 2012 sølv i NM for kor, og er kjent som et kor med høyt musikalsk nivå og god formidlingsevne.

Som dirigent og kunstnerisk leder får du i stor grad være med å forme korets retning, uttrykk og repertoar. Vi jobber ut ifra en treårsplan, der bidrag inn mot Bodø2024 vil være viktig for oss.

Vi søker dirigenter med relevant utdanning og erfaring til en 20% stilling. Koret øver annenhver uke og to helger i løpet av et semester, men er åpne for å tilpasse oss til dirigentens timeplan.
Lønn etter avtale.

For å melde din interesse og for nærmere informasjon om søknad og prøvedireksjon, kontakt styret via PM på Det Vilde Kors facebookside, eller ta kontakt med leder Sissel Ellingsen Westvig 975 11 926.

Søknadsfrist 10. mai.

Publisert: 25.02.2022

Tromsø Arbeiderforenings mandskor søker dirigent

Vil du være med å feire Nord Norges eldste kors 150 års jubileum i 2022? Da er du velkommen til å søke som dirigent og musikalsk leder!

Nord-Norges eldste aktive kor søker ny dirigent med oppstart i August 2021, da vår tidligere dirigent er flyttet fra Tromsø. Vi i Tromsø Arbeiderforenings Mandskor har årlig julekonsert i Tromsø domkirke, har ulike opptredener i byen eller i Nord-Norge, og i 2022 skal vi feire at det er 150 år siden korets oppstart i 1872.

Vi søker deg som er musikalsk, har erfaring (men ikke et absolutt krav) med korsang og evne til å inspirere humørfylte sangere. Koret har i dag rundt 20 medlemmer, og har i år repertoar for både kirke og profan. Koret øver på Torsdager.

Henvendelse til korets formann Yngve Berntsen, tlf. 905 41 180