Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Trøndelag

Trøndelag

Kor i Trøndelag søker dirigent

Hovinkoret søker dirigent

HOVINKORET søker etter ny dirigent fra og med  01.01.2022. Vi er et blandakor som holder til på Hovin i Melhus kommune, sør for Trondheim, med 28 medlemmer. Koret har et allsidig repertoar. Vi synger kirkemusikk, lager og framfører kabareter og har også en del profan konsertvirksomhet. Høsten 2019 deltok vi i NM for kor og fikk 3. plass i vår klasse. Øvelser foregår i Hovin Samfunnshus på onsdager. Utfyllende opplysninger finner man på vår hjemmeside www.hovinkoret.no eller på vår Facebook-side.

I 2022 fyller vi 30 år og ønsker å markere dette ved siden av andre aktiviteter i året som kommer. Til det trenger vi ny dirigent, da vår nåværende dirigent flytter ut av Trøndelag på nyåret. Ønskede kvalifikasjoner:

• Musikkfaglig bakgrunn og sangpedagogisk erfaring
  • Kunnskap og erfaring fra kordireksjon
  • Evne til å inspirere og motivere
  • Gode samarbeidsevner og sosiale ferdigheter

Koret har et velfungerende styre og solid økonomi. Honorar avtales. Nærmere opplysninger ved:

• Leder Sonja Heggvold Engan, tlf. 90999081, mailadr.: sonja.engan@gmail.com eller
  • Nestleder Bente Resell Krogstad, tlf. 95263210, mailadr.

bente-resell.krogstad@trondheim.kommune.no

Søknad sendes lederen. Foretrekkes post, er adressen Rolv Lynges veg 47, 7232 Lundamo.

Sjetnekoret søker dirigent

Sjetnekoret er et blandakor i Trondheim med 50 sangglade medlemmer som søker ny dirigent fra høsten 2021. Koret øver hver mandag, klokken 19.30-22.00 ved Sjetne skole.

Vi er et veldrevet kor med variert og allsidig repertoar. Sjetnekoret er et glad-kor med engasjement, humor og sangglede.

Vi deltar på sangerstevner, konserter, arrangerer sangertreff for kor og inviterer også med stor glede publikum til konserter og kabaretforestillinger med ulike tema og mye humor.

I oktober 2021 deltar vi på NM for kor, noe vi gleder oss veldig til.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Musikkfaglig bakgrunn og sangpedagogisk erfaring
  • Kunnskap og erfaring fra kordireksjon
  • Evne til å inspirere og motivere
  • Gode samarbeidsevner og sosiale ferdigheter

Honorar etter avtale gjennom Trondheim Kulturskole.

Hemne Songlag søker dirigent!

Vi er et muntert blandakor med over 80 års variert erfaring.

Vi søker en musikalsk ansvarlig dirigent som inspirerer, engasjerer og musiserer, gjerne på tvers av sjangre.

Vi har et godt øvingslokale med flygel på Kyrksæterøra. Vi øver hver tirsdag, men er åpen for endringer. Koret har et velfungerende styre og en solid økonomi.

Vi søker deg som har lyst til å stå foran en engasjert gjeng som liker å bli utfordret.

Besøk gjerne vår Youtubekanal for å se hva vi har gjort tidligere.

Vår hjemmeside: www.songlaget.no

Ta kontakt med oss via hemnesonglag@gmail.com Tiltredelse snarest.

Postet 18/08-21