Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Trøndelag

Trøndelag

Kor i Trøndelag søker dirigent

Koret på Våja søker dirigent

Vi trenger en ny musikalsk inspirator og veileder fra 1. oktober og håper det er noen der ute som kan tenke seg å ta på seg denne oppgaven. Om du kan starte tidligere, eventuelt overlappe med nåværende dirigent, er det veldig fint.

Koret på Våja er et blandakor, tilhørende på Kjerknesvågen i Inderøy. For tiden teller koret 23 aktive og glade medlemmer i alderen 37-75 år.
Du må gjerne ha noe erfaring med kordirigering fra tidligere. Det er også viktig for oss at du har musikkfaglig kompetanse, og kan lære oss å synge bra i kor. Vi har for tiden fast pianist som akkompagnerer oss, samt en habil gitarist i bassrekka, men det er veldig fint om du også kan ta noen toner på pianoet, spesielt til stemmeøving. Vi trenger en ansvarsfull og tydelig dirigent, som kommer med ideer til musikkvalg og aktiviteter, samt har god samarbeidsevne og en åpen, god tone med kormedlemmene og styret. Kormedlemmene hos oss er alle vant med og villige til å ta i et tak, og vi har et veldig godt og humørfylt miljø i gruppen. Vi har også en stabil og engasjert "pårørendeforening" som stiller opp når det trengs.

Koret har et allsidig repertoar som spinner over det meste; pop, rock, viser, klassisk og salmer. Vi holder konserter i kirker og samfunnshus, har hatt flere kabareter og samarbeider gjerne med andre kor, musikere og profesjonelle artister. Vi er glad i å reise, og drar på felles turer i både inn- og utland, hvor vi synger der det måtte passe. Vi jobber mot å bli et mer vitalt og ungdommelig kor, og ønsker å fornye oss gjennom å satse på medlemsrekruttering, for om mulig å også få med yngre medlemmer. Det er ikke til å stikke under en stol at mange av oss begynner å bli godt voksne.

Koret øver på Lyngstad samfunnshus, torsdager kl. 19:30-21:30.

Vi håper du synes dette virker interessant og spennende og tar kontakt, for å søke på jobben, eller for å få mer informasjon om nødvendig. Du er også hjertelig velkommen til å ta et uforpliktende besøk på ei øvelse!

Send oss søknad med cv, så vi får vite mer om deg og din bakgrunn, dine ønsker og ambisjoner, samt erfaring og kompetanse som er relevant for oss.

Lønn etter avtale.

Kontaktperson:
Sigrid Westrum Lyngstad, tlf. 913 64 286, e-post: sigrid.w.lyngstad@gmail.com

Du finner oss på Facebook: https://www.facebook.com/KoretpaaVaaja/

Publisert 12.09.22

Sangkoret Heimklang søker dirigent

Heimklang i 100!

Heimklang er et blandakor på ca 40 medlemmer. Vi feirer 100-års-jubileum i 2023, og er godt i gang med planleggingen. Vi liker å synge et variert sangrepertoar og har ambisjoner om å utvikle oss som kor og sangere.

Dirigenten er korets musikalske leder og ansvarlig for instruksjon, veiledning og undervisning, og skal i samarbeid med korets styre og musikk-komite foreta repertoarvalg.

Vi ønsker en dirigent som kan hjelpe oss videre med å:
- Utvikle koret musikalsk og sangteknisk
- Effektivisere og ha gode ideer for instruering
- Inspirere til gode sangprestasjoner og formidling
- Beholde vår variasjon og bredde i musikkvalg

Vi tilbyr:
- Et veletablert blandakor med godt sosialt miljø og engasjerte sangere
- Gode tradisjoner
- Lønn etter gjeldende tariffer
- Støtte til korfaglig utvikling

Vi søker deg som har utdanning i direksjon, annen musikkfaglig utdanning eller tilsvarende erfaring og kjennskap til korledelse. Din erfaring kan være kort eller lang – vi er mest opptatt av engasjement og gjennomføringsevne. Vi vil også vektlegge din evne til å gjennomføre ukentlige korøvelser med entusiasme og sangglede og samtidig stille krav til oss.

Koret har tilhørighet i Trondheim og øver hver tirsdag kl. 19:00 – 21:30 på Åsheim Ungdomsskole.

Interessert?

Ta kontakt med korets leder, Karen Ervik på telefon 92 62 92 27 hvis du har spørsmål, og send søknad med CV og referanser til e-post: karervik@online.no

Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig, og innen 31. juli 2022

Publisert 23.06.2022

Steinkjer Damekor trenger ny dirigent fra høsten 2022

Koret ble stiftet i 1934, og vi har i årenes løp hatt mange energiske, positive og sangglade damer innom. Vi er nå ca 15 damer som gjerne vil utvikle oss videre som både sangere og gruppe.

Vi har et allsidig repertoar, alt fra Trøndersanger, gamle viser, moderne pop osv. Som dirigent blir du en del av vårt noteutvalg og får bidra til utvelgelse av sanger.

Vi øver en dag i uka – på onsdager på Steinkjer Ungdomsskole. Vi opptrer på institusjoner, julekonserter, diverse korarrangementer osv. Vi har også deltatt på korturer i utlandet, og konkurranser i Trøndelag.

Dersom du er helt fersk som dirigent, eller ønsker å bli dirigent, har vi muligheten til å tilby deg en mentor som kan veilede og hjelpe deg litt underveis.

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen og koret, ta kontakt med Heidi Ramberg Sandmoe, heidi.r.sandmoe@gmail.com eller på telefon 93 48 96 28.

Publisert 23.05.2022

Musikalsk leder/Dirigent ønskes for kort eller lang periode

Forr Songlag er et lite blandakor i bygda Stod i Steinkjer. Vi tenger en musikalsk leder for kort- eller langvarig engasjement.

Vår musikalske leder må være en engasjert og positiv person, som kan bidra til å gjøre oss musikalsk samkjørt og trygg.

Progresjon er viktig for oss, men vi er trygt plassert på amatørnivå med ønske om et variert repertoar i forskjellige sjangre.

Høsten 2022 har vi planer om en cabarêt, og vi har startet med å øve inn noen sanger. Det er derfor perfekt å få inn en person som kan lose oss gjennom dette, og som kanskje også ønsker å bidra med eget stoff.

Godtgjøring etter avtale.

Vi øver mandager kl. 19:30-21:30 i Stod Samfunnshus, Stodvegen 1075, 7717 Steinkjer.

Ta kontakt med leder Anita Bråthen Suul tlf: 907 76 604, eller på FaceBook, messenger ved interesse snarest.

Vi trenger deg!

Publisert: 22.03.22