Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Oslo-Akershus

Oslo-Akershus

Oslo-Akershus

KoriO søker ny dirigent!

Vi er et blandet kor i Nordre Follo kommune og vi er for tiden litt over førti sangglade korister. Korets viktigste formål er å fremme sangglede til oss korsangere, samt å spre god korsang til vårt publikum, spesielt i Oppegård. Vi mener at sangglede og musikkglede er det samme som trivsel og god mental helse, både for sangere og publikum.

Vi har én øvelse i uken med varighet på to og en halv time. Øvelsene er preget av jovialitet og godt sosialt samhold, samtidig som de også er preget av dyp konsentrasjon med hensyn til sangteknikk, innlevelse i det musikalske og stor iver i forhold til musikkformidlingen. Vårt øvingslokale er i Tårnåsen aktivitetssenter på Tårnåsen.

Vi har et variert, allsidig og spennende repertoar. Det spenner fra musikaler, filmmusikk, pop/rock og viser.

Vi har hatt konserter med store artister som Hanne Krogh og tre tenorer, New Jordal Swingers, Trine Rein og Didrik Solli Tangen sammen med Follo storband.

Nå slutter vår nåværende dirigent i desember, så vi ønsker oss en ny dirigent fra nyåret.

Vår nye dirigent vil være inspirerende, faglig dyktig, humørfylt og elske kordirigering.  Er du den rette for oss?

Ta gjerne kontakt med leder Tove Alvestad, tlf 91598496

Eller på e-post:  tove.alvestad@gmail.com

 

publisert 7/10-21

Kor i Oslo og Akershus som ​søker dirigent​​ 

Koret Diandre søker dirigent!

Koret Diandre søker ny dirigent fra januar 2022! Vi er et allsidig og utradisjonelt Oslo-kor med variert, spennende og rytmisk repertoar.

Vi feiret nylig 25 års jubileum med fullsatt sal i Jakob Kulturkirke. Hvert høstsemester arrangerer vi en vinterkonsert ut fra et gitt tema der temaene de siste årene har vært Protest! Håp, Drømmer, Fred, Tid. I år falt det seg naturlig å bruke pandemien som et bakteppe for valget for årets tema: Lysning.

Med full besetning på alle stemmegrupper SATB er vi 25 korister. Vi øver hver Torsdag fra 18:30-21:00 på Møllergata skole. Vi har høyt oppmøte og motiverte korister. I høst synger vi blant annet Three Little Birds med Bob Marley, Over the Rainbow, What a Wonderful World, Det begynner å bli et liv, En smak av honning og Viva la Vida.

Vår musikalske profil er variert innenfor rytmisk, jazz, pop og viser. Dirigent Heidi Anita Brathagen har siden 2016 ledet korets øvinger med engasjement og raske replikker. Vi opptrer for det meste med fullt kor, men vi utfordrer oss selv og stemmene våre gjerne med å synge i mindre grupper og ha solopartier. Vi synger fortrinnsvis acapella og uten noter på konserter.

Diandre er et ambisiøst kor som jobber målrettet for å nå nye musikalske nivåer. Vi har ambisjon om å delta i internasjonale korkonkurranser og har tradisjon for å reise ut annethvert år. På øvingene har vi fokus på framdrift og det musikalske. Det tas lydopptak av øvingene og koristene forbereder seg med lydfiler. Vi organiserer seminarer og konserter hvert semester, deltar på Pokalfest sammen med vennekor i tillegg til andre mer sosiale sammenkomster.

Våren 2022 har vi meldt oss på Landsfestivalen for kor i Trondheim i slutten av mai.

Vi skal avslutte fine 6 år sammen med dirigent Heidi A Brathagen med en vinterkonsert i november 2021. Fra 2022 søker vi derfor ny dirigent. Vi søker en engasjert, kreativ dirigent som vi utvikler oss faglig med. Rette vedkommende har musikkfaglig utdanning og erfaring med rytmisk korledelse. Sjekk ut vår nettside diandre.no eller faceboook Koret Diandre.

Ta gjerne kontakt med leder@diandre.no eller ring styreleder Torunn Hasler på tlf. 48049119. Send søknad og cv til leder@diandre.no og styret@diandre.no innen 15.oktober 2021.