Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Oslo-Akershus

Oslo-Akershus

Oslo-Akershus

Back in Business Kor & Band søker dirigent

Har du lyst til å bli vår nye dirigent?

Back in Business (BIB), ble etablert i 2000 som prosjektkor i Asker, men har hatt kontinuerlig drift siden det. Vi definerer oss som pop/soul/gospel kor som har store ambisjoner, men som øver sjelden. Det vil til vanlig si hver 2. uke på torsdager, men med ukentlige øvelser den siste måneden før «store» konserter og helgeøvelser når det er behov. Vi har gjennom disse årene samarbeidet med mange artister om disse konsertene, som Heine Totland, Samuel Ljungblahd, Adam Douglas, Odd Rene Andersen, Reidun Sæther, Knut Anders Sørum, Julie Dahle Aagård, Ole Børud, Elg, Torhild Sivertsen og mange flere. Som navnet indikerer, og som musikkstil til både kor og gjesteartister krever, så har vi med oss band med blåserekke når vi har våre konserter.

Koret har et velfungerende styre og solid økonomi. Korets pianist er med på alle øvelser, og er sammen med dirigent ansvarlig for repertoar og konserter.

Dette er kompetanse/egenskaper vi ønsker oss:

 • erfaring med rytmisk korledelse innen soul/pop/gospel
 • erfaring i samarbeid kor og band
 • kompetanse som Vokal-Coach, gjerne innen CVT – (komplett sangteknikk)
 • erfaring med arrangering for kor
 • evne til å utfordre for å «gjøre det umulige mulig»
 • evne til å skape "gull av gråstein"
 • strukturert og godt forberedt
 • evne til å motivere og skape engasjement
 • evne til å gjøre en korøvelse til en fest slik at vi svever når vi går hjem
 • glimt i øyet, smittende og godt humør

 

Vi tilbyr et hyggelig engasjement i et kor der «alt er på stell», og der du vil møte stort engasjement og mange hyggelige folk. Økonomiske betingelser etter avtale, basert på kvalifikasjoner og erfaring.

Ta gjerne kontakt med Are Grøsland, tlf.: 934 80 100 hvis du har spørsmål eller på korets epost mail@backinbusiness.info.

Søknad kan sendes til samme epostadresse.

Da håper vi å høre fra deg 😊

 

Publisert 08.06.2022

Asker Bel Canto søker ny dirigent fra januar 2023

Asker Bel Canto er et etablert og veldrevet damekor bestående av 20 erfarne sangere med bred musikalsk interesse. Vi har et variert repertoar, liker å utfordre oss selv og legger stor vekt på formidling og musikalsk innlevelse.
Koret øver på onsdager fra 18:00-20:30 i Asker sentrum og har halvårlige helgeseminarer.

Vår dirigent Ida Baalsrud som startet koret i 2009, går av med pensjon ved utgangen av 2022.
Siden oppstarten har koret opptrådt jevnlig for et trofast hjemmepublikum i Asker i tillegg til å delta på konkurranser,
både i NM for kor (2017 og 2021) og på Sligo International Choral Festival i Irland, hvor vi vant pris for “best overall choir” i 2015.

Vi ønsker at vår nye dirigent skal bygge videre på våre styrker og samtidig inspirere oss til å utvikle oss videre. Våre forventninger til deg:

 • Du er en godt kvalifisert og tydelig musikalsk leder med bred sjangerkompetanse
 • Du er tålmodig, motiverer oss som sangere og ønsker å bidra til vårt gode sosiale miljø
 • Du kan spille piano og lager lydfiler til hjemmeøving

Mer informasjon om Asker Bel Canto finner du på Facebook-siden vår.

Høres dette interessant ut? Søknadsfrist er 01.09.2022, men ta gjerne kontakt med vår styreleder allerede nå for mer informasjon.
Søknad med CV sendes styreleder. Vi gjennomfører intervjuer og prøve dirigering i oktober/november.

Kirsten Faugstad (styreleder), tlf.: 996 49 143 / kirstenfaugstad@gmail.com

 

Publisert 01.06.2022

Vikar søkes til et ambisiøst amatørkor!

Har du lyst til å dirigere Oslos hyggeligste kor? Den dyktige dirigenten vår, Karoline Gjertsen, går ut i ett års permisjon fra august.
Vi i Retro Singers søker derfor etter en vikar fra august 2022 til juni 2023.

Har du:

- musikalsk utdanning?

- dirigenterfaring, fortrinnsvis fra popkor?

- fokus på rytme og klang?

- engasjement og sangglede?

- ledig tid på mandager fra klokken 18:00–20:30?Da vil vi gjerne høre fra deg!Retro Singers er et popkor på rundt 40 medlemmer i ulike aldre. Vi fylte ti år i fjor, og har bygget opp et godt og variert repertoar i løpet av disse årene. Repertoaret består hovedsakelig av popmusikk fra ulike tiår, men også med innslag av country og rock.

Vi er en sprudlende gjeng som elsker å synge sammen og liker å utvikle oss musikalsk. Vi ser etter en vikar som kan bidra til nettopp dette og kan løfte oss som kor ved å fokusere på samklang og rytme. Koret øver hver mandag fra klokken 18:00–20:30 på Paulus Sykehjem, og vi har jevnlig konserter og ulike opptredener. Vi har også egne arrangements- og PR-grupper som tar ansvar for at vi har det gøy og utvikler oss sammen.Høres dette interessant ut? Send en søknad og CV til retrosingers.styre@gmail.com. Vi vil gjennomføre intervju og prøvedirigering i løpet av mai/første uken av juni.Ta gjerne kontakt med styreleder Lillian Skrede på telefon 90647669 eller e-post lillian.skrede@gmail.com dersom du har spørsmål.

Honorar etter avtale. 

 

Publisert 12.05.2022

Skikoret søker ny dirigent

Skikoret er et blandet kor og ble stiftet i 1985.

Koret har de siste årene hatt et stabilt antall medlemmer på ca. 50 sanglade personer i aldersgruppen 25 – 84 år.

Koret har en god og trygg økonomi, og vi øver på Hebekk skole i Ski hver tirsdag fra 19:00 – 21:00.

Av faste arrangementer kan nevnes vår tradisjonelle adventskonsert og julekonsert, samt at vi vurderer fortløpende invitasjoner som kommer til koret.

Koret har et blandet repertoar i tillegg til vårt Jule/adventsrepertoar.

Koret legger i ansettelsesprosessen i tillegg til faglige kvalifikasjoner vekt på at vi også får en god kjemi med den nye dirigenten.

Les mer om oss på www.skikoret.no og på vår facebookside: https://www.facebook.com/groups/skikoret

Søknad sendes til koret på post@skikoret.no innen 30.06.2022

For spørsmål om koret kan Leif Erik Egeli kontaktes på mobil 975 71 300

Publisert 28.04.2022

Dirigent til LillCanto


LillCanto, blandakoret i Lillestrøm, søker ny dirigent fra 1. september.
Vi ønsker å knytte til oss en inspirerende musikalsk leder som har bachelor i dirigering/kordireksjon eller tilsvarende utdanning.

Vi er 20 sangere og har som mål at vi skal framstå som et kvalitetskor i regional målestokk og ha appell til et bredt publikum. Korets medlemmer skal i arbeidet med et variert repertoar oppleve gleden ved mestring og musikalsk utvikling.

Har du gode samarbeidsevner, er sosialt anlagt, har lyst til å hjelpe oss og utvikle koret videre og bidra til medlemsvekst hører vi gjerne fra deg. Send din søknad til post@lillcanto.no innen 30. mai 2022.

Vi øver mandager sentralt i Lillestrøm med kort vei til parkering, tog og buss. Kun 10 minutter med tog fra Oslo sentrum.

Har du spørsmål send en epost, eller ring korets leder
Torbjørn Ellingsen på telefon 915 40 400.

www.lillcanto.no

Publisert 11.04.2022

Fossegrimen Blandakor søker ny dirigent

Vi er et kor i utvikling og tar gjerne nye utfordringer. Koret er godt besatt i alle stemmegrupper. Øvingslokalet ligger sentralt i Sørumsand, og her disponerer vi flygel. Vi øver mandager fra kl. 18:45 – 21:15.

Faste arrangementer er en sommerkonsert i juni med lett, godt og blandet repertoar og to julekonserter. På konsertene bruker vi ofte profesjonelle musikere. Vi er åpne for samarbeidsprosjekter og inviterer andre til våre tradisjonelle korkafeer. I forkant av julekonsertene har vi et helgeseminar.

Vi har, og søker fortsatt, en dyktig dirigent som er sosialt samlende, skaper god trivsel på øvelsene og leder oss til å framføre gode konserter. Notekunnskapene er varierende i koret. Noter og lydfiler legges ut i Dropbox.

Koret har trygg økonomi og er godt organisert. Tiltredelse august 2022.

Søknad sendes til styreleder innen 28. april til: lisbethwoxen@gmail.com

Les om oss på www.fossegrimenkor.no og vår Facebookside

For spørsmål om koret, kan dirigent Jon Berg Eriksen kontaktes på 472 49 918.

 

Publisert 06.04.2022

Damekoret Cantus Cordi søker ny dirigent fra august 2022!

Cantus Cordi er et amatørkor for damer, stiftet høsten 2013, som øver på Bogstad skole annenhver torsdag 19:00 -21:30.

Koret har etter coronaperioden 16 aktive medlemmer (og noen i permisjon) og vi arbeider med å rekruttere nye sangere med mål om å bli 20-25 sangglade damer igjen. Vi synger folketoner, salmer og klassiske verk. Alvilde Riiser har vært vår dirigent fra oppstart. Fra høsten 2019 overtok Birgit Djupedal som dirigent.

Koristene har ulik erfaring innen stemmebruk og notelesing, men vi har utviklet oss sammen de siste 9 årene og ønsker å fortsette med det!

Til julekonserten i 2021 sang vi bla. utdrag fra Dancing Day (J.Rutter), i samarbeid med harpist L. Macri. Andre verk vi har sunget er Villemann og Magnhild (trad.), A cermony of carols, B.Britten, Stabat Mater (Pergolesi), Messe Basse og Ave verum corpus (G. Fauré), Vi holder vanligvis sommer- og julekonsert, ofte med profesjonell solist, men har også hatt konserter i samarbeid med andre kor i Oslo.

Koret har et styre som står for den generelle driften, bla. planlegger vi kortur til Tromsø med konsert i Ishavskatedralen i april/mai 2022!

Se gjerne vår nettside for mer detaljer om opptredener og repertoar. http://www.cantuscordi.com

Vi ønsker en dirigent som:

· har interesse for de sjangrene vi har lagt hovedvekt på

· er inspirerende, entusiastisk og strukturert

· kan spille piano/alternativt lage lydfiler til hjemmeøving

Kunne dette være aktuelt for deg? Ta kontakt, så arrangerer vi intervju/prøvedirigering i mai/juni.

Søknadsfrist 20.08.22

Elisabeth Qvigstad (styreleder) Tlf.: 980 56 128 /e_qvigstad@hotmail.com

 

Publisert 29.03.2022

Lillestrøm showkor søker dirigent

Lillestrøm Showkor søker ny musikalsk leder fra september 2022 da vår dirigent gir seg til sommeren.
Vi startet opp i 2019 og har hatt et par tøffe år under pandemien men er en liten men entusiastisk gjeng. Pr tiden er vi i underkant av 20 sangere som øver på tirsdager i Lillestrøm.

Vi setter ikke noen formelle krav til utdanning for vår musikalske leder, men du bør ha erfaring som dirigent, kunne spille piano samt kunne engasjere sangere med ulik grad av kor erfaring.

Vi hører gjerne fra deg! Ta kontakt med oss på lillestrom.showkor@gmail.com, eventuelt korets sekretær Thomas Frost på 412 70 995 dersom dette virker interessant.

 

Publisert 02.05.2022