Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Hedmark

Hedmark

Kor i Hedmark som søker dirigent

Brumundkoret søker ny dirigent

Brumundkoret trenger fortsatt ny dirigent etter pausa høsten 2022. De siste to-tre år har tæret på oss - for øyeblikket er vi 12- 14 medlemmer fra Brumunddal og omegn som fortsetter dersom vi får en ny dirigent. Vi vil i så fall gjerne få til en 30-års jubileumskonsert i 2023. Vårt svært uformelle blandakor øver i kirkestua i Veldre kirke hver tirsdag. Vi er ikke et kirkekor, men deltar fast på to gudstjenester i året. Annethvert år har vi ansvar for en julekonsert – ofte sammen med flere aktører.

Vi er allsidige på repertoaret: Viser, musikaler, julekabaret, film- og scenemusikk, pop og litt klassisk har vi vært innom de siste 10 årene. Og så samarbeider vi litt med Brumunddal Mannskor når dette passer for begge korene

Vi har de siste 3 årene jobbet med både trestemte- og firstemte arrangement, men drømmen er å ha nok stemmer på mannsrekka, siste året var vi 5. Fortsatt ønsker vi et variert repertoar tilpasset koret vårt, vi skal ha det moro – også når vi synger! Vi har et godt og inkluderende miljø.

Brumundkoret trenger ny dirigent snarest, og vi ønsker fortsatt å få med oss en engasjert og kreativ dirigent som har god formidlingsevne, godt humør og gode samarbeidsevner. Pianospill til mer enn husbruk er også ønskelig. Honorar som selvstendig næringsdrivende etter avtale. Koret har nå bra økonomi, og eget styret. Vi er åpne for hva en ny dirigent kan bidra med og håper at vi sammen blir enige om veien videre. Vi ser for oss en prøvetid på 6 mnd.

Vi avtaler gjerne en prøvedirigering.

Koret er tilsluttet Norges korforbund Hedmark. Du finner informasjon om oss der eller besøk gjerne vår Facebook side.
For nærmere opplysninger, send e-post til sekretær Hanne Krogsti Bysveen: hkrogsti@gmail.com. Evt kontakt korets leder, Marit Kopperud Pedersen på tlf 907 27 846.

Søknad med CV sendes til samme e-post.

Publisert 07.11.2022

Storsjøkoret søker ny dirigent

Vi er et blandakor fra Nord-Odal som trenger ny dirigent fra januar 2023.

Vi har siste året renovert repertoaret og ønsker en dirigent som kan lede oss videre i dette arbeidet. Vi har nå hatt et samarbeid med Rockeklubben og låter av blant annet Queen og Beatles har stått på programmet.
Vi liker å jobbe med prosjekter, og vil gjerne fortsette med litt sprekt sangvalg i ulike sjangere.

Vi øver 2,5 time hver uke, nå er det torsdager 19:00-21:30, men vi er fleksible.
Ta kontakt med leder om du tar utfordringen.
Hilsen Storsjøkoret v/Elin, elin.g.haugen@outlook.com
Publisert 08.09.2022