Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Hedmark

Hedmark

Hedmark

Kor i Hedmark søker dirigent

Kammerkoret Viva søker ny dirigent!

Kammerkoret Viva er et blandakor med base i Hamar. Koret består av 22 sangere i alderen 28-54 år. Vi har et allsidig repertoar, fra klassisk, større verker, viser, kirkemusikk og folkemusikk til jazz og pop. Koret har hatt flere samarbeidsprosjekter med blant annet Valkyrien Allstars, Hanne Krogh Vestoppland Kammerkor, Ole Edvard Antonsen, Guren Hagen, Edvard Hoem, Tanja Irene Leine, Hedmarken symfoniorkester, Vertavo-kvartetten.

Etter 20 år som leder av koret holder dirigenten vår sin jubileums- og avskjedskonsert i november. Vi søker derfor en ny dirigent fra 2022. Vi ønsker oss en dirigent som skal være musikalsk leder for koret, som inspirerer, motiverer og engasjerer, gjerne med innslag av humor. Det legges stor vekt på personlig egnethet.

Kammerkoret Viva har  2-3 oppdrag/konserter pr. semester.  En hovedkonsert  pluss noen mindre oppdrag/samarbeid. I tillegg har vi reist utenlands på konkurranser omtrent hvert tredje år. I en hektisk hverdag er dette et aktivitetsnivå som passer fint for medlemmene.

Vi følger skoleruta og øver tirsdager kl. 19.00-21.30. I tillegg har vi to øvingshelger i året og noen ganger ekstraøvelser i forbindelse med arrangementer.

Aktuelle kandidater vil bli invitert til prøvedirigering og intervju etter konserten i november.

Ta kontakt med korets leder, Alf Aschim, post@kammerkoretviva.no, mobiltelefon 954 90 409, for mer informasjon.

Søknad sendes innen 1. oktober til post@kammerkoretviva.no