Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Vestfold-Telemark

Vestfold-Telemark

Kor i Vestfold-Telemark søker dirigent

Skjærgårdskoret søker ny dirigent

Vi er et blandet kor med base på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Koret ble stiftet i 1980 og har vært svært aktive i lokalsamfunnet hele tiden. Tellende medlemmer er 36 medlemmer. Øvelsene våre er på mandager fra 19:00 til 21:30 på Steinerskolen, hvor vi har piano i øvingslokalet.

Vi har et variert repertoar innen jazz, klassisk, vise, pop og folkemusikk. Opptredenene våre har vært blant annet julekonserter, sommerkonserter, temakonserter, kirkekonserter og vårt faste oppdrag på 17. mai.

Korets ønsker og mål i fremtiden er å rekruttere nye sangere for å komplettere vår faste kjerne, vi ønsker å bli enda mer synlige i lokalsamfunnet med flere oppdrag/stunt, samt å utvikle oss både sangteknisk og på formidling. Det er et definert mål å være et kvalitetskor, ikke en allsanggruppe. Det som er særlig positivt ved koret er en musikkglede og et varmt og inkluderende miljø som smitter over på både korister, dirigent og publikum. Prosjektene vi har gjennomført bærer preg av stor innsatsvilje, kreativitet og aktivt engasjement.

Dirigenten vi søker er en engasjert dirigent som har erfaring innen direksjon av voksenkor. Fortrinnsvis ønsker vi en som har utdanning innen korledelse og som mestrer tangenter. Vi ønsker en dirigent som evner å skape entusiasme og som drives av å legge til rette for mestring og gode musikalske øyeblikk. Dette innebærer inspirerende og effektive oppvarmingsøvelser, glimt i øye, tydelighet, struktur på øvingene og en god dialog med korets styre og noteutvalget.

Søknad sendes til Skjærgårdskoret v/korets leder Bent Laane innen 10.06.2022

bentmaskin@gmail.com