Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Vestland

Vestland

Kor i Vestland fylke søker dirigent

Feiekostane søker dirigent!

Feiekostane søker etter ny og sprek dirigent som kan inspirere og utfordre oss. Du må stille musikalske krav og ha en god porsjon tolmod. Vi har et bredt repertoar som gjerne kan utvidast i uventande retningar. Beherskar du piano, passer det perfekt til innøving av stemmer.

Feiekostane er eit blandakor som består av ca. 20 songglade koristar. Koret ble stiftet i 1992 og har mange medlemmer med lang erfaring. Vi er eit lågterskel kor og har plass til alle som liker å synge. Medlemmene er engasjerte, lærevillige og fulle av godt humør. Repertoaret er allsidig, alt frå folkeviser og pop til tradisjonell kyrkjemusikk.

Vi øver måndagar frå kl. 18.30 – 21.00 på Fedje skule. Men er fleksibel om det er det som skal til for at du vil bli vår nye dirigent.

Vi er med på årleg julekonsert i Fedje kyrkje (unntaket er koronaåret 2020). Målet er å ha en vårkonsert (1.mai, på folkemunne kor kafé) og gjerne et arrangement på hausten. Andre spennande ting finner vi på etter kvart. I tillegg opptrer vi i foreiningar, lag og institusjonar. Vi er medlem i Norges korforbund og deltar også på arrangement i deira regi.

Vil du vite meir? Eller vet du allereie at du er vår nye dirigent? Da tar du kontakt med Ove Villanger på telefon 900 88 889 eller på e-post ove.villanger@gmail.com