Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Innlandet

Innlandet

Innlandet

Kor i Innlandet som søker dirigent

Øvre Rendal Mannskor søker dirigent

Unik mulighet til å lede et av regionens beste mannskor

Har du øyne og ører for menn som synger. Da er Øvre Rendal Mannskor koret for deg. Vår utmerkede dirigent gjennom snart 9 år flytter på seg og vi er ute etter en ny musikalsk leder fra august 2024.

Hvem er vi
Mannskor, stiftet 1917, med for tiden 25 sangere, 1/3 er under 28 år. Vi er godt besatt på alle stemmer. Vi synger de fleste genre på flere språk, gjerne a cappella, men også med piano, orgel eller band. Koret føler seg også hjemme i mannskortradisjonen. Vi øver ukentlig onsdager 19.30 – 22.00. Vi har et kjempeflott øvingslokale med alle fasiliteter.
Vi holder stort sett 4 konserter i året, enten alene eller i samarbeid med andre kor. Minst en av konsertene er helaftens som framføres hver vårsesong. I vårkonserten benytter vi oss ofte av innleide musikere samt solister i egne rekker. I tillegg har vi noen opptredener av kortere varighet på oppdrag. Øvre Rendal mannskor har med nåværende dirigent opparbeidet seg et godt renomme, som vi ønsker å utvikle videre. Koret er veldrevet med et kompetent styre og god økonomi.

Dine egenskaper
Helst utdannet sangpedagog
Dirigenterfaring
Kan spille piano
Være vår musikalske leder på øvelser og konserter/opptredener

Vi tilbyr
Interesserte sangere med hjerte for mannskoret
Ei fantastisk bygd der kortradisjonen står sterkt
Sosiale sammenkomster med sang og glede der dirigenten er med.
God lønn.

Vi ønsker at du sender oss en søknad så snart som mulig eller tar kontakt med oss for en prat, du kan gjerne møte oss på en øvelse eller opptreden.


Kontaktpersoner
Ola løken, leder oloeke@online.no 901 18 725
Jardar Ellevold, nestleder jardar.e@hotmail.com 958 09 949
Guro Evensen Hjemli, dirigent gehjemli@yahoo.no 941 68 902

Publisert 01.11.23