Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Østfold

Østfold

Kor i Østfold som søker dirigent​​

Trosvik Blandakor søker dirigent

Trosvik Blanda kor søker en dirigent som kjenner seg hjemme både i klassisk og et rytmisk repertoar, som behersker piano til bruk i innøving og som har grunnleggende kompetanse i sang og stemmebruk. En som har relevant musikkutdannelse eller er i pågående utdanningsløp og som er en god musikkformidler. Det er ønskelig med erfaring fra direksjon, men personlige egenskaper og egnethet vil bli vektlagt.

Vi er et godt blandet kor som holder til i Fredrikstad. Koret består i dag av 45 medlemmer som øver hver tirsdag fra 19:00 til 21:30 på Roklubben ved Glomma. Vår visjon er at vi skal være et godt kor å synge i og som låter bra! Vi deltar på forskjellige arrangementer hvert år, lager egne konsert prosjekter og liker å synge for publikum.

Stillingen honoreres etter avtale. Søknadsfrist snarest. Søknader behandles fortløpende.

Hvis du tror dette passer for deg eller har spørsmål, ta kontakt med korets leder: Ann Kathrin Hakkebo/95984844. Søknad og CV kan også sendes til mail ankahakkebo@gmail.com

Sanggruppa 12-13 søker etter dirigent.

Som navnet tilsier er vi et kor med 12-13 voksne karer, med base i MOSS. Vi har et bredt spekter av repertoar, alt fra shanties og drikkeviser via populærmusikk til mere verdslige sanger, nasjonalromantikk og kirkesanger. Koret het tidligere Bellman 12-13, og fra den tid behersker vi også en rekke viser av C. M. Bellman.

Koret deltok i NM for kor i Tr.heim i 2017 med seier i Mannskor kl. B. I 2019 ble vi nr. 3 i Mannskor kl B samt nr. 3 i Sakral kl. B, og oppnådde poengsummer tett oppunder 80.

Koret øver normalt på tirsdager i tidsrommet 18.30 - 21.00 , og vi har pr dato tilgang til to øvingslokaler - det ene er i et kirkerom, det andre er et stort møterom.

Vi trenger en dirigent som er omgjengelig og tålmodig med oss når vi skal øve inn nye sanger - og som med stø hånd kan styre oss under fremførelser.

Er du interessert så ta kontakt på:
post@12-13.no.

Søknadsfrist 1.september 2021

Lytt også på denne på YouTube: