Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Østfold

Østfold

Kor i Østfold som søker dirigent​​

Trosvik Blandakor søker dirigent

Hvem er vi?

Trosvik Blandede Kor har et godt miljø, musikalske ambisjoner og glimt i øyet. Vi er 50 kvinner og menn som øver en gang i uken, tirsdager på roklubben i Fredrikstad. Vi stiller ikke krav til at medlemmene våre skal kunne noter, så innøving er i stor grad basert på fellesøvinger og hjemmeøving ved hjelp av stemmefiler. Seminarer ved behov.

Koret vårt er veldrevet og har god økonomi, noe som gir oss et godt handlingsrom. Vi arrangerer en til to konserter i året, i tillegg til at vi også opptrer lokalt.

Repertoaret er allsidig og koret liker å bli utfordret. Av større prosjekter har vi blant annet arrangert egne konserter med tema «Beatles» og «Teigen». Og vi var basekor og teknisk arrangør av «Musicals in Consert» i 2017. Hvert år avsluttes kor året med vår tradisjonelle julekonsert i Glemmen Kirke.

Vi har ambisjoner om å gjennomføre tilsvarende større prosjekter fremover. Hvert år drar vi på tur. Dette er fantastisk morsomt og viktig sosialt og musikalsk.

Hvem er du?

Som dirigent er du kunstnerisk og musikalsk ansvarlig og samarbeider med korets styre og musikkutvalg for å videreutvikle koret.

Vi søker en glad og engasjert dirigent som kan hjelpe oss videre på følgende områder:

• Tar vare på og utvikler korets potensiale i tråd med korets ambisjoner.
  • Gjennomfører øvelser og konserter på en entusiastisk måte.
  • Finner egnet musikk og arrangement. Utvikler bredde og dybde i korets repertoar.
  • Videreutvikler stemmer og øver stemme teknikk og korklang.
  • Stiller krav til oss musikalsk og ser den enkelte korsanger.
  • Deltar i samarbeidsprosjekter og bidrar til at vi finner riktige samarbeidspartnere for konserter.

Du har musikkutdannelse og kan lede et større kor.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknad sendes til: ankahakkebo@gmail.com

Søknadsfrist: 01/08-2021

Har du spørsmål ta gjerne kontakt for en prat:

Leder: Ann Kathrin Hakkebo, telefon: 95984844

Nestleder: Eva Søstrand, telefon:91777659

Sanggruppa 12-13 søker etter dirigent.

Som navnet tilsier er vi et kor med 12-13 voksne karer, med base i MOSS. Vi har et bredt spekter av repertoar, alt fra shanties og drikkeviser via populærmusikk til mere verdslige sanger, nasjonalromantikk og kirkesanger. Koret het tidligere Bellman 12-13, og fra den tid behersker vi også en rekke viser av C. M. Bellman.

Koret deltok i NM for kor i Tr.heim i 2017 med seier i Mannskor kl. B. I 2019 ble vi nr. 3 i Mannskor kl B samt nr. 3 i Sakral kl. B, og oppnådde poengsummer tett oppunder 80.

Koret øver normalt på tirsdager i tidsrommet 18.30 - 21.00 , og vi har pr dato tilgang til to øvingslokaler - det ene er i et kirkerom, det andre er et stort møterom.

Vi trenger en dirigent som er omgjengelig og tålmodig med oss når vi skal øve inn nye sanger - og som med stø hånd kan styre oss under fremførelser.

Er du interessert så ta kontakt på:
post@12-13.no.

Søknadsfrist 1.september 2021

Lytt også på denne på YouTube: