Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Østfold

Østfold

Kor i Østfold som søker dirigent​​

Våler Sangkor (Våler i Østfold) søker ny dirigent fra høsten 2022

Vi ønsker oss en allsidig dirigent som er komfortabel med de fleste sjangere, og som har kompetanse innenfor stemmebruk og sangteknikk. Videre må du beherske piano godt nok til innstudering og øvelser.

Våler Sangkor er et blandet kor med p.t. 32 medlemmer, og vi er ett av Norges aller eldste kor (175 år i 2025).

Vi liker å synge det aller meste, fra klassisk til pop, norsk og engelsk. Vi er et typisk «bygdekor» som forsøker å sette vårt preg på bygda Våler.
I koret har vi meget godt miljø, et godt fungerende styre og underkomiteer og solid økonomi.

Av faste arrangementer kan nevnes Vårkaféen vår, rett etter påske hvert år, og romjulskonserten i Våler kirke 4. juledag, begge godt besøkte konserter. I tillegg synger vi på en gudstjeneste eller to i løpet av året.
I hvert semester avholder vi et helgeseminar, enten på egnet sted med en overnatting, eller lørdag og søndag i lokalene våre på Våk. På våren kommer dette gjerne i februar/mars, og på høsten i oktober/november.

I 2023 har vi lyst til å dra i gang et større prosjekt, for bl.a. å rekruttere flere sangere. Detaljene rundt
dette er ikke utarbeidet enda, her vil jo en ny dirigent forhåpentligvis ha noen gode innspill.

Våler Sangkor er medlem av Norges Korforbund, og deltar også på det årlige sangerstevnet arrangert av NK Østfold i mai/juni.
Vi øver hver torsdag fra 18:30 til 21:00 på Våk Skole i Våler.

Om du tenker at du er den dirigenten vi søker, ber vi deg ta kontakt med leder Frigg Mosseros på telefon 992 28 686 eller e-post til: vaalersangkor@gmail.com

Publisert 22.06.2022

Aquarius i Askim søker ny dirigent fra januar 2023

VOKALENSEMBLET AQUARIUS i Askim søker engasjert og dyktig dirigent fra januar 2023, gjerne med Complete Vocal Technique-utdannelse samt spiller piano.

Visjonen har fra starten vært å arbeide i feltet med populære rytmiske låter spesialarrangert til ensemblets 25 engasjerte og ambisiøse damer fra Askim og omegn/Indre Østfold.

Koret ble stiftet i 2006 og har arrangert og deltatt på utallige konserter og opptredener  i Askim/Østlandsområdet.  Kulturhus, gruver, vegtunnel, kraftverk, atelier, fabrikk-lokale, kirker, Queen-konsert i Maasluis/Nederland m/ Freddie Mercury's Barcelona Opus m/2 profesjonelle solister, band og strykere samt i Askim og Mysen. Konsert i Southwark Cathedral/London, arrangerte Kor-Cup i Askim 2018 for 400 sangere/15 kor, julekonsert m/Chris Medina & Band. Vant åpen klasse B v/NM for kor i Trondheim 2017, bronseplass i 2019. Koret er medlem av Norges Korforbund. Koret har vært aktivt i hele korona-perioden.

Koret øver hver torsdag på Kulturskolen i Askim fra 19:00 - 21:30. Øvelsesdag kan også være tirsdager om det passer bedre for ny dirigent.
Vi ønsker en selvstendig næringsdrivende dirigent som kan engasjere oss videre med:

• Videreutvikle koret musikalsk og sangteknisk
  • Effektivisere og ha gode ideer for instruering
  • Inspirere til gode sangprestasjoner og -uttrykk
  • Beholde vår variasjon og bredde i musikkvalg
  • Lage stemme-filer

Planer for Våren 2023

Delta på lokal KorKro i mars/april, Korfestival i Drøbak i juni, Norges Korforbund Østfolds Korstevne, planlegge egen konsert høst/vinter 2023 med ny dirigent.

Søknadsfrist: 1. juli 2022.

Vil du vite mer? Eller vet du allerede at du er vår nye dirigent?

Da tar du kontakt med leder Birgit Westgård på telefon 977 57 811 eller send søknad med CV på e-post til birwestg@online.no

Du finner mer informasjon om oss på: www.aquariusvocal.com, eller på facebook: Aquarius-koret Askim

Publisert: 09.05.2022