Forside / Aktiviteter og konserter / Landsfestival for kor 2024 i Kristiansand

Landsfestival for kor 2024 i Kristiansand

Landsfestival for kor 2024 i Kristiansand

Toppbanner Landsfestivalen for kor i Kristiansand 2024

Velkommen til Landsfestival for kor i Kristiansand 2024. Her skal vi blant annet synge konserter i Kilden teater og konserthus sammen med Kristiansand symfoniorkester.

Velkommen til Landsfestival for kor i Kristiansand, 30. mai-2. juni 2024!

Norges Korforbund inviterer til Landsfestival for kor i Kristiansand, og Norges Korforbund Sørlandet er arrangør. Velkommen til en by full av kunst- og kulturarenaer i sentrum. Sørlandet byr på sørlandske spesialiteter, artister, lokaler, seminarer, sjøbad, sanger og hemmeligheder.

Landsfestival for kor skal favne bredt og være en trivelig samling for alle korglade, og en opplevelse av sang og glede for publikum. Det er et tilbud til kor som satser på høy faglig kvalitet og de som synger i kor fordi det gir glede og sosialt samvær!

Fra torsdag 30. mai til søndag 2. juni får kor og korister fra hele landet synge sammen og holde konserter i storstuene i Sørlandets hovedstad. 

Publikumsprogram
Vi inviterer byens befolkning til en rekke arrangementer med korsang og allsang! Her blir det mye sang og glede!! Se alle gode tilbud, både gratis og med billetter.

I løpet av helga får du oppleve noen av «Sørlandets hemmeligheder», og ikke minst synge sangen «Sørlandet eier en hemmelighed, som kun hviskes en sommerblank kveld…»

 

Se gjerne film fra Kristiansand med noe av det du har å glede deg til!

sponsorer

sponsorer