Forside / Aktiviteter og konserter / Landsfestival for kor 2024 i Kristiansand / Mat og drikke

Mat og drikke

Mat og drikke

uterestaurant Kristiansand

Det er mange restauranter å velge mellom i sentrum av Kristiansand, både med innendørs- og utendørs servering.

Under festivalen er det lagt opp til flere felles arrangementer med bespisning.

  • Torsdag 30. mai åpningsfest på Fiskebrygga på kvelden
    (480 kroner per person for fiskesuppe og 2 enheter drikke)
    Påmelding her
  • Lørdag 1. juni kl. 19 sangerfest i Aqaramahallen
    Buffet og en enhet velkomstdrikke inngår i festivalpass med sangerfest


Det kan være lurt å bestille plass på restauranter om koret ønsker en samlet plass for å spise sammen utenom dette. Her finner du en oversikt over alle tilbud i byen, med alle mulige varianter av menyer. 

Vi har kontaktet flere hoteller/restauranter om tilbud til festivalkor, og her er mange som gjerne vil gi festivaldeltakerne gode tilbud på sine restauranter!

Se her et rikholdig tilbud til festivaldeltakere:

Bakgården Bar på Torvet, åpent tor-lør 12.00-02.00
Bakgården Bar | Stedet for Livsnytere siden 1993 (bakgardenbar.no)
Tilbyr en halvliter CB-øl til 99,- og husets vin til 110,-
Tilbud mat (kjøkken 12.00-19.00)
Idaho Pleasure 199,-
Ostegratinerte poteter i skiver serveres med bacon, purre og rømme + kyllingfilet kr 70,-.
Inneholder melk og selleri
Kyllingsalat 210,-
Kylling, salat, agurk, tomat, reddik og dressing
Inneholder melk og egg
Bordbestilling foretas på nett her eller ved å sende til post@bakgardenbar.no

Restaurant Frihavn, Kilden teater og konserthus, åpent 11.00-17.00 (31. mai og 1. juni)
15% rabatt ved forhåndsbestilling av mat.
Bordreservasjon og forhåndsbestilling av mat kan sendes til spise@kilden.com
Kaféen holder også åpent hvor det serveres drikke og bakverk.
LUNSJMENY
Rekesmørbrød, 165,-
Med hjertesalat, majones, tomat, paprika, sitron og agurk. Toppes med friske urter. Serveres med chilimajones. Inneholder: hvete, skalldyr, melk og egg
Smørbrød med kalv, 175,-
Grillet kalv. Serveres på rugbrød med parmesan-aioli. Toppes med brokkolini og shitake-sopp. Inneholder: hvete, rug, sennep, egg og melk
Karrisuppe, 125,-
Tomatisert karrisuppe med kokosmelk.Toppes med sprø kikerter og urter. Serveres med surdeigsbrød med gresskar og pisket rørossmør. Inneholder: hvete og melk
Kyllingsalat, 245,-
Grillet kylling med frisk grønn salat. Med erter, fennikel, tomat, feta, sukkererter og salte mandler. Syrlig creme fraiche dressing og urter. Serveres med surdeigsbrød med gresskar og pisket rørossmør. Inneholder: melk, hvete og mandler.

Le Monde Tapas, åpent 12.00-22.00
Forside - Le Monde Tapas
Sangerlunsj på tapasfjøl kun 175 kroner
15% på meny i Le Monde Tapas i 1. etasje og den nyåpnede restauranten Annen Etage i 2. etasje. Bordbestilling her: Book bord - Le Monde Tapas eller telefon: 38 34 04 24

Minami, kjøkken åpent 17.00-22.00 (nattklubb 02.30)
minami.kristiansand.webook.today - weBook today | Home
Her får festivaldeltakere 25 % på middagsmenyen.
Bordbestilling: minami.kristiansand.webook.today - weBook today | Contact
eller på e-post: booking@minamikrs.no telefon: 960 09 670 

Dronnningen Café og restaurant, kjøkken åpent 11.00-22.00
Dronningen Café og restaurant - Dronningen (dronningenkrs.no)
Vi ønsker alle sangere velkommen med et fantastisk tilbud på biff.
Langtidsbakt ytrefilet av limousinokse fra Tysvær. Saltbakt sellerirot, grillet løk, syltede beter, sellerirotpuré, urtesmør, saltbakte poteter. Kun kr. 200,-
Ved forhåndsbestilling av middag tilbyr vi 15 % på hele a la carte menyen, og på vår velkjente søndagsbuffet.
Ledige bord og langbord i restauranten begge dager.
Selskapslokaler fra 12-300 personer ledige begge dager mot tillegg i prisen.
For booking av bord 905 14 087kontakt@dronningenkrs.no

Torvet Bistro, kjøkken åpent 11.00-22.00
Torvet Bistro - Torvet Bistro
Ved forhåndsbestilling av middag tilbys 15 % på følgende retter:
11.00-22.00
Biffsandwich med syltede grønnsaker, bèarnaisesaus og pommes frites
Kremet fiskesuppe med grønnsaker, dampet fisk og purreolje
Stekt seifilet med fransk potetsalat, hollandaise, dillolje og syltede agurker
Kremet blåskjell med aioli, urter og pommes frites
Sitronkrem med jordbærkompott, marengs og karamelliserte valnøtter
Sjokolade cremux med eple, vanilje is, mandelknekk og vaniljekrem
16.00-22.00
Stekt Articas flekksteinbit med blomkålkrem, stekt sommerkål, ovnsbakt småpoteter fra Grimstad, nøttesmør med kapers og løk
Sommerens vegetarrett med potetkrem, stekt sommerkål, småtomater med urteviangrette, sytede grønnsaker, nøttesmør med kapers og løk, chips og urter.

Ledige bord og langbord i restauranten begge dager.
Egne lokaler fra 10-50 personer ledige begge dager mot tillegg i prisen.
For booking av bord 38 60 16 60 -  Post@torvetsbistro.no

Tilbud fra restauranter i Mat og uteliv

Restaurantene i familien Mat og uteliv gir korsangere følgende tilbud:
Alle restaurantene som har åpent til lunsj tilbyr en «sanger lunsjtallerken» til 199,- med påfølgende 15 % rabatt. Vi kommer tilbake til hva disse vil inneholde.
For reservasjoner til middag fredag kveld tilbyr vi 15 % rabatt på utvalgte retter.

Kor mellom 4-12 personer kan enkelt booke seg inn på restaurantene selv via online booking: www.mat-uteliv.no og merke reservasjonen med «Korfestival» for å få rabatt.
For kor over 12 personer kan de benytte denne e-postadressen booking@mat-uteliv.no, eller bruke hver enkelt restaurant sin. Du finner informasjon om alle restaurantene her: www.mat-uteliv.no

Slakter Sørensen, kjøkken åpent 11.00-22.00
Slakter Sørensen - Mat & Uteliv (mat-uteliv.no)
Ledige bord og langbord i restaurant begge dager og måltid for kor mellom 4-18 personer. Kan også holde av del av restaurant dersom det er større eller flere kor.
Selskapsrom er ledig begge dager for kor mellom 12-50 personer.
Forhåndsbestilling av mat fra selskapsmeny til grupper over 13 personer, er gruppen større enn 20 personer får de tre hovedrett valg å forhåndsbestille fra.
Booking over 12 personer: post@slaktersorensen.no

Rasmus, kjøkken åpent 11.30-22.00
Rasmus Restaurant Kristiansand - Afternoon Tea hver lørdag. (mat-uteliv.no)
Ledige bord og langbord i restaurant begge dager og måltid for kor mellom 4-16 personer. Kan også holde av del av restaurant dersom det er større eller flere kor.
Selskapsrom ledig for kor mellom 26-50 personer.
Forhåndsbestilling av mat fra selskapsmeny til grupper over 11 personer, er gruppen større enn 20 personer får de tre hovedrett valg å forhåndsbestille fra.
Booking over 8 personer: post@cafe-rasmus.no

Bellini, kjøkken åpent 11.00-22.00
Bellini - Italiensk restaurant & vinbar (mat-uteliv.no)
Ledig bord og langbord i restaurant begge dager og måltid for kor mellom 4-18 personer, vi kan også holde av en del av restauranten for kor over 20 stk eller flere kor.
Selskapsrom med plass til 35 stk er ledig fra klokken 21.00 31. mai.
Forhåndsbestilling av mat fra ala carte meny til grupper over 13 personer, er gruppen større enn 20 personer får de tre hovedrett valg å forhåndsbestille fra.
Booking over 12 personer: post@bellini-krs.no

Brygghuset, kjøkken åpent 15.00-22.00
Brygghuset - Mat & Uteliv (mat-uteliv.no)
Ledige bord og langbord i restaurant for middag til kor mellom 4-26 personer. Kan også holde av del av restaurant dersom det er større eller flere kor.
Forhåndsbestilling av mat fra ala carte meny til grupper over 13 personer, er gruppen større enn 20 personer får de tre hovedrett valg å forhåndsbestille fra.
Booking over 12 personer: brygghuset@mat-uteliv.no

Mercado, kjøkken åpent 11.30-22.00
Pizza, pasta & tapas - Mercado - Kristiansand (mat-uteliv.no)
Ledige bord og langbord i restaurant begge dager og måltid til kor mellom 4-12 personer. Kan også holde av del av restaurant dersom det er større eller flere kor.
Forhåndsbestilling av mat fra selskapsmeny til grupper over 13 personer, er gruppen større enn 20 personer får de tre hovedrett valg å forhåndsbestille fra.
Booking over 10 personer: post@mercado-krs.no

Patricks, kjøkken åpent 12.00-22.00
Patricks - Mat & Uteliv (mat-uteliv.no)
Ledige bord og langbord i restaurant begge dager og måltid til kor mellom 4-10 personer. Kan også holde av del av restaurant dersom det er større eller flere kor.
Forhåndsbestilling av mat fra selskapsmeny til grupper over 13 personer, er gruppen større enn 20 personer får de tre hovedrett valg å forhåndsbestille fra.
Booking over 8 personer: patricks@mat-uteliv.no

Herlig Land, kjøkken åpent 10.30-22.00
Herlig Land - Kristiansand (mat-uteliv.no)
Har ledig langbord i restaurant begge dager og måltid til kor mellom 4-16 personer. Kan også holde av del av restaurant dersom det er større eller flere kor.
Forhåndsbestilling av mat fra ala carte meny til grupper over 15 personer, er gruppen større enn 20 personer får de tre hovedrett valg å forhåndsbestille fra.
Booking over 10 personer: post@herligland.no

Monsoon, kjøkken åpent 11.00-22.00
Monsoon - Mat & Uteliv (mat-uteliv.no)
Har ledig langbord i restaurant begge dager og måltid til kor mellom 4-16 personer. Kan også holde av del av restaurant dersom det er større eller flere kor.
Kan bestille mat på plass fra selskapsmeny til grupper opptil 20 personer, er gruppen større enn 20 personer får de tre hovedrett valg å forhåndsbestille fra.
Booking over 12 personer: post@mon-soon.no

Teateret

Kontakt Christian på Teateret om dere ønsker å bestille bord her,
e-post: christian@teateret.no
Mer om Teateret finner du her: Teateret - Kristiansand


Spør festivalkomiteen om det er noe dere lurer på her, og ønsker tips.

Kontakt for spørsmål prosjektleder Ragna Marie Henden korfestival24@inspirama.no

Restauranten Herlig Land

Herlig Land

Fra Cafe Rasmus

Cafe Rasmus

Restauranten Bellini

Bellini

Le Monde Tapas

Le Monde Tapas

Annen Etage (inngang Le Monde Tapas)

Annen Etage (inngang Le Monde Tapas)

Mercado

Mercado