Forside / Aktiviteter og konserter / Nordklang 2025

Nordklang i Oslo 2025

Nordklang i Oslo 2025

Nordklang_cover

Vi ønsker sangere fra hele Norden velkommen til Oslo 6. - 10. august 2025. Her vil du møte andre kor-entusiaster, få delta i spennende og inspirerende workshops med dyktige instruktører, oppleve flotte konserter og ikke minst møte nye kor-venner fra hele Norden. Alt dette kan du oppleve midt i Oslo sentrum.  

Nordklang arrangeres hvert tredje år, og er en festival for sangere og kor fra hele Norden. Det er paraplyorganisasjonen Nordisk Korforum som står bak festivalen og den rullerer mellom de Nordiske landene. I 2025 er det Norge og Norges Korforbund som er arrangør og stedet er Oslo. 

Vi ønsker sangere fra hele Norden velkommen til Oslo 6. - 10. August 2025. Her vil du møte andre kor-entusiaster, få delta i spennende og inspirerende workshops med dyktige instruktører, oppleve flotte konserter og ikke minst møte nye kor-venner fra hele Norden. Alt dette kan du oppleve midt i sentrum av Oslo. Du kan velge mellom flere ulike seminarer og workshops, med variert tema og sjanger. Et av tilbudene vil bli å lære deg å joike og synge samisk musikk i stort kor.  

De ulike seminarene og instruktører vil bli presentert sammen med mulighet for påmelding høsten 2024.  

Det hele avsluttes med en stor felles konsert, der alle seminarene viser hva de har arbeidet med i tillegg til felles-sanger der de nordiske språkene skal brukes.  

Hold av dagene allerede nå 6 – 10 august 2025.