Forside / For Kor / Noter og repertoartips

Noter og repertoartips

Noter og repertoartips

Norsk Korsenter

Norsk Korsenter er landets eneste spesialforretning for kornoter. Korsenteret har et svært omfattende notearkiv og et hyggelig lyttebibliotek med flere hundre CD-er med flott kormusikk.

Norsk Korsenter

Repertoartjeneste

De ansatte på korsenteret har omfattende kunnskap om kornoter og korrepertoar og utgjør Norges Korforbunds repertoartjeneste. De har også stor kunnskap om andre beslektede emner, slik som klarering av rettigheter og kopiering.

Noterabatt

Kor som er tilsluttet Norges Korforbund får 15 % rabatt på utgivelser fra Norsk Musikforlag og Musikk-Husets Forlag, men den omfatter også vårt forlag Lyche Musikkforlag og en rekke andre mindre forlag. Ellers gis det 10 % rabatt på noter fra øvrige utgivere og andre produkter.

Om Norsk Korsenter:

Norsk Korsenter er et aksjeselskap eid av Norsk Musikforlag. Korsenteret står til tjeneste for alle kor, korister, dirigenter og andre interesserte.

For bestilling eller mer informasjon, se Norsk Korsenter sine nettsider: www.korsenteret.no, eller besøk notehandelen i Konows gate 67B (4. etg.) 0196 Oslo, der de er samlokalisert med Norsk Musikforlag AS. ​

Telefon: 23 00 20 10​ 

e-post: korsenteret@korsenteret.no .