Forside / Utlysninger / Kor søker sangere / Hordaland

Vestland

Kor é Vi ønsker flere medlemmer

Kor e Vi

Trenger sangere i alle stemmegrupper

Kor é Vi er et blandakor med 45 sangglade mennesker fra hele Bergensområdet som øver hver onsdag i Ytrebygda kirke i Blomsterdalen i Bergen fra kl. 19.00-21.30.

Har du lyst å synge i kor? Da er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Koret fyller 30 år i høst og arrangerer jubileumskonsert i Ytrebygda kirke 27. november kl 19.00.

Kom på jubileumskonserten eller kom innom på en øving og hør på oss eller ta kontakt med styreleder Nina Elin Andresen på tlf. 922 85 794, epost til ninaelin.andresen@gmail.com for spørsmål om koret.

Mer informasjon om vår dyktige dirigent, repertoaret vårt, jubileumskonserten og koret finner du på www.korevi.no.

Publisert 30. september 2022

Fana Mannskor er på jakt etter nye sangere

Fana Mannskor er på jakt etter nye sangere som kan bidra til et enda bedre kor på sikt.

Hvis du er korsanger fra før, eller rett og slett ønsker å være med i et kor som ikke bare gir deg en hobby og et sosialt tilbud, men som også gir deg litt utfordringer og stiller krav til sangerne, da er Fana Mannskor stedet for deg.
Vi teller i dag ca. 35 medlemmer og har ambisjon om å doble dette tallet, det ville i så fall bringe oss nærmere til den medlemsmassen vi hadde på 80-90 tallet.
Vi holder til i Fana bydel i Bergen og øver hver tirsdag kveld på Stend Jordbruksskole.
Ytterligere informasjon om korets bakgrunn/aktiviteter finnes på vår hjemmeside:fanamannskor.no
Interesserte bes sende en melding til post@fanamannskor.no og da vil vi ta kontakt omgående
Publisert 26.04.2022

Korall inviterer til åpen øving!

Går du med en sangfugl i magen? Har du sunget før og savner det veldig? Har du erfaring med kor fra tidligere og husker hvor gøy det var? Da er det kanskje nettopp deg vi ser etter. Korall trenger flere dyktige sangere og i den anledning arrangerer vi åpen øving onsdag 25. august kl. 19.00, på Apeltun skole, (Apeltunveien 94, 5238 Rådal). Dersom det ikke passer for deg akkurat denne onsdagen, er det fullt mulig å komme en annen onsdag. Ta kontakt med oss på e-post: damekoret.korall@gmail.com

Vi er en gjeng glade damer som øver sammen hver onsdag. Repertoaret strekker seg fra klassisk, via folkemusikk til pop og jazz. Altså alt mulig. Vi har alltid ambisjoner om å bli bedre, og Chris Lund løfter oss frem gjennom sin dyktige ledelse.

Kom, da vel!

Og spre gjerne ordet!