Forside / Om oss / Våre distriktsledd / Midt-Norge / NK Nordmøre og Romsdal / Årskonferansen 2024 - NK Nordmøre og Romsdal / Korsangerkurs med Therese Kinzler Eriksen - Bevegelse og utrykk i kor

Korsangerkurs

Korsangerkurs

Korsangerkurs «Bevegelse og uttrykk i kor»

Korsangerkurs "Bevegelse og uttrykk i kor"

THERESE KINZLER ERIKSEN – instruktør korsangerkurset

Therese Kinzler Eriksen er utdannet både pianist og teaterpedagog, og hennes fagkombinasjon gjør henne spesielt opptatt av hvordan man formidler musikk på en scene. Hun har siden studiedagene vært på flere turneer som både pianist, regissør og skuespiller i bl.a Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. Hele veien har hun også dirigert kor, alt fra barnekor via ungdomskor til diverse voksenkor. For 20 år siden startet hun og et knippe homofile menn Oslo fagottkor, som har vokst seg gradvis større - og idag er hun fulltidsansatt hos dem som dirigent og kunstnerisk leder.  

Kurset "Bevegelse og uttrykk i kor" har Therese holdt ved flere anledninger, deriblant to ganger på NKs Sommerkorskole på Hamar.

Dirigenten for Oslo fagottkor lærer oss om hvordan vi ved enkle grep kan fremstå som en helhetlig formidler på scenen. Målet er å frigjøre korsangeren og bruke ulike plasseringer, enkle bevegelser og generelt fysisk uttrykk for å nå frem til publikum. Kurset krever ingen forkunnskaper, annet enn noe egenøving i forkant. 

 

Oppstart kurs lørdag 9. mars kl 09:00.

Kursavgift kr 300,- pr. pers + utgifter til hotell og mat.