Forside / Blog / SYNG - oppstartkurs for nye korsangere

SYNG - finn stemmen din!

SYNG - finn stemmen din!

04.09.2023 Kurs for nye korsangere SYNG

SYNG er et kurs som kan hjelpe potensielle korsangere til å komme i gang, og gi dem en ballast for å synge videre i kor.

Kom i gang med SYNG

SYNG er et kurs som kan hjelpe potensielle korsangere til å komme i gang, og gi dem en ballast for å synge videre i kor.

På kurset vil vi hjelpe fremtidige korsangerne til å bli litt mer kjent med sin egen stemme og kjenne litt på om de vil kunne trives med det å synge i kor. Hvis det frister å fortsette vil vi kunne hjelpe de som ønsker det å finne et lokalt kor som passer for dem i etterkant av kurset. 

Første kurs er i september - her er det først til mølla!

Hvem passer dette kurset for?  

Kurset passer for alle som er glade i å synge og som ønsker seg en ny og givende fritidsaktivitet. Vi vil komme inn på grunnleggende stemmetrening, hvordan kor bruker øvingsfiler, hvilken korstemme din stemme kunne passe til og en liten introduksjon til notelære. Rett og slett hva det innebærer å synge i kor.  

Margrethe Ek skal lede det første kurset som skal gjennomføres i Østfold. Hun er en dreven instruktør både innen sangteknikk og scene-opptreden. Til daglig jobber hun som avdelingsleder på Musikk-Dans og Drama linja ved Kirkeparken videregående skole i Østfold og hun er dirigent for Moss Ensemble Consensus. Margrethe er opptatt av at alle skal oppleve mestring. 

Vi håper at de som blir med vil få kjenne litt på den gode følelsen det er å synge sammen med andre, finne trygghet og kjenne på egen mestring.  

Les mer om SYNG og finn påmeldingskjema her!