Forside / Blog / Sommerkorskolen 2022 (4)

Sommerkorskolen 2022 under planlegging!

Sommerkorskolen 2022 under planlegging!

02.11.2021

Planleggingen av Sommerkorskolen 2022 er godt i gang og neste år vil den finne sted på Toneheim Folkehøgskole 25. - 31. juli.

Planleggingen av Sommerkorskolen 2022 er godt i gang og vi i Norges Korforbund vil igjen kunne tilby en innholdsrik og musikalsk uke på Toneheim Folkehøgskole i perioden 25. - 31. juli 2022. 

Som tidligere vil et særdeles kompetent lag med instruktører samles på Sommerkorskolen og blant annet vil dirigent for vinnerkoret under NM for kor 2021, Tone Bianca Sparre Dahl vil være instruktør for et av de klassiske dirigentkursene. Stadig flere instruktører kommer på plass og vi vil informere om dette og åpne for påmeldingen til neste år sommerkorskole om ikke alt for lenge. 

Vi sitter fortsatt igjen med masse flotte inntrykk og fine tilbakemeldinger etter årets sommekorskole og håper vi nok en gang kan tilby et variert og innholdsrikt program som mange har lyst til å delta på. Følg med på vår hjemmeside og på sosiale medier fremover, så vil vi legge ut informasjon etter hvert som vi får resten av programmet på plass.