Forside / Blog / Nordklang på Island

Velkommen til Nordklang

Velkommen til Nordklang

26.04.2022 Nordklang

Den store nordiske korfestivalen - NORDKLANG - arrangeres for første gang på Island i sommerdagene 29. juni - 2. juli. Den nordiske korlederkonferansen avholdes i dagene før 27. - 29. juni. Det islandske korforbund og Foreningen islandske dirigenter forbereder uforglemmelige arrangementer for alle korinteresserte i hele Norden.

Nordklang

Begge arrangementene holdes i Reykjavik Universitet, som tilbyr fantastiske arbeidsforhold i vakre lokaler. Korfestivalen består av ni workshops, open-singing, lunsj- og kveldskonserter ulike steder i byen og generelt mye sang, samvær og nordisk kormusikk av høy kvalitet. Avslutningskonserten holdes lørdag kveld i Eldborgsalen i Harpa, Islands største konserthus, hvor alle workshop-gruppene vil opptre. 

Kordirigenter som deltar på konferansen kan også se frem til et spennende program - åpningskonsert med spesielt utvalgte islandske kor i Harpa, workshops og foredrag av ulike slag, lunsj- og kveldskonserter samt en festmiddag. 

Reykjavik er et spennende sted for en festival som denne og alle gjester burde finne noe de liker. Det er opplagt å utnytte turen til Island til å utforske de forskjellige turistattraksjonene i og rundt Reykjavík, før eller etter festivalen. Der finner man vakre naturperler, vandreruter, mange spennenden museer og kultursteder, severdigheter de kjente utendørs svømmebassengene samt luksuriøse badesteder som den Blue Lagoon og den nye Sky Lagoon. I programmet er det satt av tid til en valgfri tur til Den Blu Lagoon hvor det blir mulighet for pop-up konsert nede i Lagoonen.

Les mer om festivalen og finn påmeldingsskjema her.

Påmeldingsfrist 1. mai 2022