Forside / Blog / En strålende Landsfestival

En strålende Landsfestival

En strålende Landsfestival

29.05.2022 Landsfestival for kor

Landsfestivalen for kor i Trondheim ble en fantastisk opplevelse gjennom hele Kristi Himmelfartshelgen. 1 700 sangere fra 60 ulike kor fylte byens flotte konsertlokaler, torg og plasser med korsang. Skolesangboken Mads Berg ble sunget fra perm til perm og korsangere moret seg med trøndersanger, bading og Yoga. WorkShop og konsert med The Brass Brothers samlet nesten alle deltakere og ble et uforglemmelig skue for alle som var tilstede. Alt i alt en uforglemmelig helg!

Se bilder av alle korene som deltok på Facebook og opplevelsen de hadde på #Samstemt2022.

Inspirerende, lærerikt og sosialt

Mange kor har hatt en ufrivillig pause under pandemien, og trengte et puff for å komme i gang igjen. På Landsfestival for kor fant de en arena for utveksling av ideer og god læring for både dirigenter og sangere. De fikk gode opplevelser av å synge sammen som kor på flotte arenaer og mange fikk også synge sammen med andre kor.

Stafettpinnen ble sendt videre til det blide Sørland

Neste Landsfestival for kor skal arrangeres i 2024 i Kristiansand. Det ble klart på banketten som toppet festen på lørdag.

Norges Korforbund Sørlandet kan skilte med at Kristiansand er en by full av kunst og kulturarenaer i sentrum. Flotte lokaler i Kilden konserthus, Q42 konserthus, Agderteateret, Domkirken, Fiskebrygga og Ravnedalen. I tillegg skal Kunstsiloen stå ferdig i 2023.  Her blir det arenaer for foredrag, workshops og konserter.

Da er det bare å glede seg til neste gang og igjen takke Norges Korforbund Sør-Trøndelag for et supert arrangement.