Forside / Om oss / Våre distriktsledd / Sør- og Østlandet / NK Vestfold og Telemark

Norges Korforbund Vestfold og Telemark

Norges Korforbund Vestfold og Telemark

Norges Korforbund Vestfold og Telemark

Ca. 2000 medlemmer i 60 medlemskor fra Kragerø til Sande, og fra Kviteseid til Horten! 

 

Vi arrangerer seminarer, kurs, prosjektkor og samlinger, som:   

  • Koriaden 2022 (AVLYST og utsatt til 2023 grunnet for få påmeldte kor. Ny dato (i 2023) kommer når bestemt av styret i NKVT. Følg med! :-)
  • Allsangstund for aleneboende eldre, annenhver fredag på Lie bydelshus i Skien. Sanger og låtskriver Helena Andersen leder allsang for de som ønsker å møte med andre aleneboende eldre, for å synge kjente melodier, mange fra et stykke tilbake i tid.  
  • Mentorordningen for kordirigenter. Musikkskolerektor og dirigent Cedomir Popadic følger opp fire kor og dirigenter i ordningen fra 2021 til 2022.
  • "Januarkurset" - dirigent- og korsanger-seminaret som opprinnelig gikk hvert år i januar, men som har blitt pandemi-flyttet til høsten to ganger. Kurset er besluttet flyttet til januar 2023, for å komme i "normal rytme og gjenge". 
  • Rytmisk korledelse - Vi er i gang med planlegging av kurs i Rytmisk korledelse for dirigenter. Dette er et kurs og en kunnskap som har vært etterspurt hos oss, og nå endelig blir gjennomført høsten 2022! Ytterligere informasjon følger!
  • Samlinger for ledere
  • Organisasjonsopplæring - tillitsvalgtopplæring I løpet av høsten 2022 kommer NKVT til å ha en samling for tillitsvalgte med opplæring i tillitsvalgt-arbeid. Følg med! :-)

For mer info/påmelding, ta kontakt med distriktskonsulent Nils-Petter Norman.  
Jeg jobber i 60% stilling mandag til onsdag, og er (vanligvis) MANDAGER kl 0900 - 1500 på Idrettens hus i  Stadionveien 5, 3214 Sandefjord. Vær hjertelig velkommen på besøk, men ring gjerne først for å være sikker på at han er på kontoret. 
Tlf.: 930 07 896
E-post: nils-petter.norman@korforbundet.no

 

Koriaden

Kor i distriktet