tønsbergkoret

Tønsbergkoret ble stiftet i 1922, og er i dag et blandet kor med ca. 40 aktive medlemmer fra Tønsberg-distriktet.

Repertoaret vårt er allsidig med sanger fra mange ulike genre, som blant annet kirkemusikk, jazz, pop, og folketoner. Tønsbergkoret setter opp konserter i kirker og kulturhus, eller synger ved mindre arrangementer. Ofte samarbeider vi med profesjonelle musikere, eller med unge talenter fra distriktet.

Koret reiser på turer både i inn- og utland. Vi besøker gjerne vennskapskor eller deltar på korfestivaler. Det har blant annet blitt turer til Danmark, Italia, Hellas, Finland, Ungarn, Spania, Polen og Serbia. På turene våre synger vi i kirker, på kafeer, i parker og på torg.

Vi øver på Eik voksenopplæring i Tønsberg, onsdager kl. 18.30-21.30.

Har du lyst til å synge med oss? Nye medlemmer ønskes velkommen,og særlig ønsker vi oss flere basser og tenorer. Ta gjerne kontakt med korets leder for en avtale om å komme på en av våre øvelser.

Sjanger: Blandet

Leder: Kristin Helgesen