Trøndelag

​Kor i Trøndelag som søker dirigent​

KOR e LADE i Trondheim søker dirigent!

Skjermbilde 2019-10-28 kl. 11.57.32.png

KOR e LADE er et blandakor fra Trondheim med rundt 30 medlemmer. Koret ble stiftet i 1991 og feiret 25-årsjubileum i 2016.

Koret består av gode amatører. Repertoaret er innenfor klassisk, folketoner, viser og populærmusikk. Vi er seriøse med innstudering og øver til vi mestrer sangene så godt som mulig. Under konserter har vi som mål å synge uten noter og tekst. Vi har ikke vært gjennom opptaksprøve for å bli med i koret, men alle må ta en stemmesjekk. Vi arrangerer 2-3 faste konserter hvert år og reiser på en langtur enten i inn- eller utland hvert år på tidligsommeren.

• Ønskende kvalifikasjoner:

• Utdanning innen musikk

• Ønsket korfaglig utdanning og erfaring

• Gode kommunikasjons - og samarbeidsevner

• Beherske piano ved bruk til innstudering og til konserter

• Engasjement

KOR e LADE kan tilby:

• Godt miljø

• Engasjerte, dyktige og arbeidsvillige sangere

• Fast øvingsdag en gang i uken (øver nå på tirsdag, men vurderer å skifte dag til mandag eller onsdag 19.30 - 22.00)

• Godt fungerende styre og musikkråd

• Stabil og ryddig økonomi

• Betingelser etter avtale

Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Brit Johansen på telefon 454 66 409 eller nåværende dirigent Marit Gjeset på e-post maritgjeset@gmail.com

Søknad med CV og referanser sendes på e-post til styreleder Brit Johansen britsjomark@gmail.com så snart som mulig og senest 10. desember 2019.

Mære Songlag søker ny dirigent

Mære.jpg

Vår mangeårige dirigent tar seg en velfortjent pause, og koret leter nå etter en ny musikalsk inspirator og veileder i et engasjement fra 1. januar.

Mære Songlag er et blandakor tilhørende på Mære i Steinkjer kommune. For tiden teller koret 45 aktive og positive medlemmer. Vi har noen faste opptredener i løpet av året, men har etter hvert blitt et kor som liker å øve mot musikalske prosjekter. Vårt siste prosjekt var A kind of magic, med avanserte låter fra Queen. Vi samarbeider gjerne med andre kor, musikere og profesjonelle artister.

Ønskende kvalifikasjoner:

• Utdanning innen musikk
  • Ønsket korfaglig utdanning og erfaring
  • Gode kommunikasjons - og samarbeidsevner
  • Beherske piano ved bruk til innstudering og til mindre konserter
  • Engasjement

Mære Songlag kan tilby:

• Godt og humørfylt miljø
  • Engasjerte, dyktige og arbeidsvillige sangere
  • Stabil og ryddig økonomi
  • Betingelser etter avtale

Koret øver på Mære samfunnshus, torsdager kl. 1930-2145