Skip Navigation LinksKor > Utlysninger > Kor søker dirigent > Oslo-Akershus

Oslo-Akershus

​​​​​​​​​​​​​​​​Kor i Oslo og Akershus som ​søker dirigent​​

Er du kordirigent med et spennende prosjekt du ønsker å realisere? Kanskje Vox Humana er koret for deg!

Vox Humana1.jpg

Vox Humana er et kammerkor i Oslo med unge stemmer og musikalske ambisjoner. Vi elsker en utfordring, og liker ikke å begrense oss på sjangerfronten. Vi synger alt fra folkemusikk til barokk, jazz, klassisk, moderne, pop og drikkeviser. Vi har også mange spennende samarbeid bak oss, med for eksempel Tomas von Brömssen, Christian Borch, Helga Myhr, Sara Smiseth, Magnar Åm, Inge Bremnes, Mats Berglund Trio, Jaubi og Dozan wa Awtar. Høsten 2019 lager vi quizkonsert med musikk fra julefilm og jule-TV. Med andre ord: Vi gjør det vi synes høres morsomt og lærerikt ut! Vi er også en sosial gjeng som trives godt sammen og legger vekt på å skape et trygt rom der det er lov å prøve og feile. I tillegg er vi et velorganisert kor som bygger på god, demokratisk styring.

Høsten 2020 er foreløpig ledig i vår kalender, og det er her du kommer inn i bildet. Kanskje har du lenge hatt en prosjektidé som du ikke har fått realisert? Kanskje vi kan finne på noe spennende sammen? Vi ønsker oss en inspirerende og dyktig prosjektdirigent med en klar visjon om hvor vi skal og hvordan vi skal komme oss dit. Send en e-post til styret@voxhumana.no innen 10. januar der du forteller litt om deg selv og prosjektet du foreslår, og der du legger ved din CV. Kom gjerne også med tanker om konsertlokale og budsjett om du har mulighet til det. Dersom du ikke har en helt klar idé, hører vi gjerne fra deg allikevel. Vi har flere prosjektideer vi gjerne diskuterer med deg og som vi kan videreutvikle sammen!

Praktisk informasjon: Vi øver hver onsdag kl 18:30-21:00 på OsloMet, og i tillegg har vi en øvehelg hvert semester. Høsten 2020 starter vi øvelser 19. august og ser for oss 2-3 konserter i slutten av november/begynnelsen av desember. Lønn etter avtale.

Les mer om oss på voxhumana.no og facebook.com/VoxHumanaOslo! For mer informasjon kontakt styreleder Mari Hagen på 995 26 882 eller post@voxhumana.no.

Damekoret Crème Fraîche søker ny dirigent

Creme Fraiche.jpg

Koret består av 34 damer som øver på torsdager i Nannestad. Vi er et spenstig, scenisk og ambisiøst kor som ønsker å gi publikum en konsertopplevelse utenom det vanlige. Vi liker å utfordre oss selv i forskjellige stilarter og dette er noe av det vi har vært med på:

- Kirkekonserter

- Helaftens show

- Utendørskonserter

- Samarbeid med profesjonelle musikere

- Korkonkurranser i innland og utland med gode plasseringer i damekor klasse A

Er du en dirigent som tør å ta utfordringen og bli med oss på veien videre? Vi søker deg som er skolert og allsidig, samt utadvendt, engasjert og kreativ.

Syns du dette høres interessant ut, ta kontakt med vår styreleder Liv-Karin N. Aamodt lkaamodt@online.no

Damekoret Varia Vocalis søker ny dirigent.

20180308_190811.jpg

Stillingen er ledig fra januar 2020. Det er en fordel om dirigenten kan akkompagnere på piano under øvelsene.

Varia Vocalis ble stiftet i 1995 på Lambertseter og er i dag en munter og sangglad korgruppe med 12 medlemmer. Vi har opptrådt på ulike arrangementer som egen korcafè, Musikkens dag, NRKs direkteoverførte prosjekt Salmesang i vinter og diverse julekonserter. Vi har også vært på en rekke utenlandsturer og prosjekter med andre kor. Vi er åpne for ulik type musikk, og vi har et stort spenn i repertoar.

Vi er en hyggelig gjeng med godt humør og god sangglede. Vi har som målsetting å vokse i antall medlemmer da vi pr. i dag er en liten korgruppe.

Vi øver tre torsdagskvelder i måneden ved Lambertseter skole.

Vi er medlem av Norges korforbund.

Er du interessert i stillingen eller har du flere spørsmål kan du ta kontakt med leder Kristine Larsen på tlf 41223127.

Epost: krilars@gmail.com

Søknadsfrist 15.11.2019

Interesserte kan kontakte korets styre v/ Torbjørg Gudmundsdottir, thorbjorg_g@hotmail.com

Damekoret Cantus Cordi søker ny dirigent

Cordi.png

Damekoret Cantus Cordi søker ny dirigent fra august/september 2019!

Cantus Cordi er et amatørkor for damer, stiftet høsten 2013, som øver på Bogstad skole annenhver torsdag 19-21.30.

Koret har 22 aktive medlemmer, og vi synger folketoner, salmer og klassiske verk. Alvilde Riiser har vært vår dirigent fra oppstart.

Koristene har ulik erfaring innen stemmebruk og notelesing, men vi har utviklet oss sammen de siste 6 årene og ønsker å fortsette med det!

Vi øvde i vår inn Messe Basse og Ave verum corpus, begge av Fauré, til konserten nå i juni, i samarbeid med organist Gunnar Øverleir-Petersen og solist Haakon Hille Hustad.

Vi holder vanligvis julekonsert, ofte med profesjonell solist, men har også hatt konserter i samarbeid med andre kor i Oslo.

Koret har et styre som står for den generelle driften, bla. planlegger vi kortur til Roma i mars 2020!

Se gjerne vår nettside for mer detaljer om opptredener og repertoar. http://www.cantuscordi.com