Innlandet

​​​​​​​Kor i Innlandet som søker dirigent​

Mannskoret KK søker ny dirigent

Mannskoret KK.jpg

Mannskoret KK er et kor på Gran på Hadeland med 45 medlemmer. Vi feirer 120 år i 2021, og sjøl om det kanskje kan se sånn ut, så var ingen av dagens medlemmer med på stiftelsesmøte i 1901! Gjennomsnittsalderen på korets medlemmer er 64 år, og spenner fra 29 år til 83 år. Koret er politisk og religiøst nøytralt.

Vårt repertoar består av typiske mannskor-svisker, lystige drikkeviser og sakrale stykker, både med og uten tonefølge. Vi har vært med på noen spenstige prosjekt, som har utfordret korets medlemmer, bl.a. uroppføring av Ragnar Søderlinds "Jøtunheim", i 2018. Vi har også hatt såkalte Vårtreff de siste årene, hvor vi har opptrådt både som kor og i grupper/soli, og det virker som både korister og publikum har satt pris på disse "treffene". Det er altså stor spredning i repertoiret, og med god og riktig veiledning låter koret godt!

Våre ambisjoner er:
  • Styrke og utvide koret med nye, og gjerne yngre medlemmer
  • Opprettholde og videreutvikle vår musikalske kompetanse
  • Opprettholde koret som en sosial møteplass
  • Utvikle vårt repertoar
Våre ønsker for dirigent:
  • Dirigentutdannet, eller annen relevant utdanning og erfaring med sangpedagogikk
  • Spiller piano
  • Har godt og smittende humør
  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Stiller krav og ambisjoner på vegne av seg selv og koret
Vi øver på Aktivitetshuset Lidskjalv på torsdager kl. 19.30 – 22.00, og faste oppdrag og høydepunkt er konsert 17. mai og 3. juledag.

Stillingen honoreres som selvstendig næringsdrivende etter avtale. For spørsmål og mer informasjon kontakt

Styreleder på e-post: anders.morstad@gmail.com

Søknad med forenklet CV sendes styreleder seinest 30.6.2020

Vi ønsker å ha ny dirigent på plass når høstsemesteret starter opp i månedsskiftet august/september.