​Kor i Oppland som søker dirigent​

​​

​Kammerkoret Dåm søker ny dirigent

DÅM.jpg

Kammerkoret Dåm ble stiftet høsten 2011 og har etter hvert blitt et etablert kor i Vest-Oppland. Vi er i dag 17 medlemmer.

Kammerkoret Dåm har erfaring med å synge et variert repertoar.  Koret har blant annet sunget »Mass» av Steve Dobrogosz og «Jesu meine freude» av Bach. Koret har samarbeidet med Roger Andreassen, Kristin Brynjulvsrud,  og ikke minst Sven Nordin og Tom Rønningssveen.  Koret har også hatt flere konserter i samarbeid med andre kor.

Da vår nåværende dirigent, Trym Ramlo Ystad, skal fortsette sine studier i Stockholm så søker vi etter ny dirigent.   I samarbeid med vår nye dirigent tar vi gjerne nye musikalske utfordringer. Kammerkoret Dåm har en god utvikling å se tilbake på, og vi har ambisjoner om å fortsette den utviklingen.  

Vår nye dirigent vil ha det overordnede musikkfaglige ansvaret for koret og vi ønsker derfor at du har god musikkfaglig bakgrunn, kan inspirere og la deg inspirere. Det forventes at du har god kjennskap til kordireksjon, gjerne også sangpedagogikk, men også innsikt i et variert repertoar.

Koret trenger ny dirigent fra august 2017, og vi har øvelse hver annen mandag på Gjøvik Kunst og Kulturskole.

Lønn etter avtale.

Har du spørsmål, ta kontakt med Tor Arne Leberg på 48 17 46 54 eller på tleberg@gmail.com

Du kan lese litt om oss på ; https://www.facebook.com/KammerkoretDam

 

Søknad og cv sendes til styret i Kammerkoret Dåm på;  tleberg@gmail.com.  Søknadsfrist  15 juli.Ihle Sangkor, Vestre Toten, søker ny dirigent/akkompagnatør fra januar 2017. 


1015051_502058729848901_1335112138_o.jpg

Blandet kor, bestående av ca 25 sangere. 
Sangøvelsene foregår mandager på Raufoss kl 19.00-21.30. Allsidig repertoar, godt miljø.

Kontakt:

Anne Marie Raddum Grindstad, tlf. 95801182 eller e-post: amrgrindstad@gmail.com
Dirigent til nytt, spennende korprosjekt på Hadeland


Et nytt, spennende korprosjekt – for ungdommer – er under oppseiling på Hadeland. ​Vi søker en kvalifisert, inspirerende og engasjert person som kan tenke seg å gå inn i en slik dirigentrolle.

 
Vi er et kormiljø i Gran kommune som står bak dette prosjektet – et interkommunalt ungdomskor for ungdommer fra 11-12 år og oppover. Og i samarbeid med interesserte foreldre og ungdommer, samt skoler og kulturmyndigheter ønskes dette prosjektet satt ut i livet tidligst august/september 2016.
 
Nærmere opplysninger ved henvendelse til Tor Gunnar Haugerøy, styreleder i Brandbu Bygdekor. Tlf. 41 33 89 04 eller til e-post utvikling@karriere-vei.no.

 ​