​Kor i Oppland som søker dirigent​

Vil du bli dirigenten vår?

Karteswingen.png

Vår kjære dirigent må si fra seg dirigentjobben hos oss på grunn av økt engasjement i Oslo Faggotkor, og vi søker derfor ny musikalsk leder for tiltredelse medio august.

Sangkoret Karteswingen er et lite og spenstig blandakor med 20 medlemmer på Hadeland. Vi øver hver mandag på Toneveld på Jaren,  ca 5 minutters gange fra Jaren stasjon på Gjøvikbanen.

Som kor skiller vi oss ut ved å jobbe i mange ulike genre og tidsepoker. På de større konsertene vi holder, strekker vi oss langt i scenisk formidling og rammer inn konserten med tematikk og scenografi.

Vi synger i hovedsak a cappella, men har ofte akkompagnement i forbindelse med konserter. Koret har også flere habile musikere, alle har stor tilstedeværelse og glimt i øyet.

Nå trenger vi en ny dirigent og kanskje denne personen er deg?

Vi går inn i et spennende jubileumsår i 2019, da det blir 20 år siden Karteswingen ble opprettet. Som vår dirigent vil du ha en sentral rolle i riggingen av vår jubileumskonsert, hvor vi vil hente fram gamle favoritter, men også peke fremover med nye låter og spennende genre.

Vi holder en håndfull konserter i året, hvor vi selv arrangerer en førjulskonsert og en sommerkonsert. På sommerkonserten, blir gjerne publikum invitert med på fest etterpå.

Vi er et kor for sangere som liker litt større utfordringer og som arbeider for musikalsk utvikling i et godt sosialt miljø. Karteswingen er et lystig kor med gode klanger både tonemessig og sosialt. Vi har et godt fungerende styre og en ryddig økonomi. Koret er medlem av Norges Korforbund.

Vi ønsker en dirigent som:

• har relevant musikkfaglig bakgrunn fra musikkhøgskole eller har tilsvarende erfaring i direksjon eller sang.
  • er en positiv, samarbeidsvillig og løsningsorientert korpedagog, som evner å spre glede og energi, og vil bidra til å tilføre oss den gode følelsen av å skape musikk både gjennom innstudering og formgivning.
  • ønsker å stille krav til oss og samtidig vil vi verdsette din tålmodighet, gode humør og sosiale evne som vår viktige ramme for vår kjære hobby.

Dersom du er interessert ber vi deg sende en henvendelse til karteswingen@kor.no vedlagt CV.  Mulige spørsmål kan rettes på e-post eller telefon til Randi Skjøtskift tlf.: 91 75 61 60. Se også vår nettside på: http://www.karteswingen.wix.com/karteswingen. Vil du høre oss? Vi holder konsert på Lidskjalv på Gran 2. juni, sjekk https://www.facebook.com/karteswingen/ for detaljer.

Avtroppende dirigent sender med oss disse ordene på vegen:

«Karteswingen er en eksklusiv gjeng med dedikerte korsangere, som liker å bli utfordret – både i sjangervalg, øvingsmetodikk og i det visuelle uttrykket. De liker å jobbe tematisk og lager spennende konserter, der det helhetlige uttrykket står i fokus. Som dirigent får du med denne gjengen et levende og humørfylt arbeidsmiljø.»

Therese Kinzler Eriksen

BERGEGARDA MANNSKOR SØKER NY DIRIGENT

FRA 1. SEPTEMBER 2018

Bergegarda Mannskor.jpg

Litt om koret

Bergegarda Mannskor har ca. 20 aktive sangere. Koret er medlem i Norges Korforbund Vestoppland og er hjemmehørende i Søndre land. Det ble stiftet i 1925. Vi er et veletablert mannskor med dyktige og rutinerte sangere. Koret har et variert og bredt repertoar med hovedvekt på klassisk mannskorsang.

Opptredener

Koret har mange opptredener i det lokale kulturmiljø og vi deltar på landsfestival for kor med jamne mellomrom. I de siste 15 årene har vi ca annet hvert år vært på utenlandsreiser med konserter i Norden og ellers i Europa.  Vi øver nå hver torsdag kl. 1830-2130 i Søndre Land Rådhus, Hov.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker en dirigent og musikalsk leder med god korfaglig bakgrunn. En dirigent som stiller krav til kvalitet og ønsker å videreutvikle koret.

Lønn etter avtale

Ta kontakt med Åge Sløttet

e-post: a-sloe@online.no

telefon 995 20 790​

​​​

Dirigent til nytt, spennende korprosjekt på Hadeland

Et nytt, spennende korprosjekt – for ungdommer – er under oppseiling på Hadeland. ​Vi søker en kvalifisert, inspirerende og engasjert person som kan tenke seg å gå inn i en slik dirigentrolle.

Vi er et kormiljø i Gran kommune som står bak dette prosjektet – et interkommunalt ungdomskor for ungdommer fra 11-12 år og oppover. Og i samarbeid med interesserte foreldre og ungdommer, samt skoler og kulturmyndigheter ønskes dette prosjektet satt ut i livet tidligst august/september 2016.

Nærmere opplysninger ved henvendelse til Tor Gunnar Haugerøy, styreleder i Brandbu Bygdekor. Tlf. 41 33 89 04 eller til e-post utvikling@karriere-vei.no.