​Kor i Vestfold og Telemark som søker dirigent​​

Ancora søker dirigent

Ancora.png

Kontaktepost: grethesiss@gmail.com​
Svelvik Mannskor søker ny dirigent

Svelvik Mannskor.jpg
Ancora! i Stokke søker ny dirigent
Ancora – Kopi.jpg
Ancora! ble stiftet i 1947 og er i dag rundt 20 aktive sangere. Vi feirer 70 års jubileum til sommeren. Vi øver hver mandag kl 19:00-21:30 på Soletunet i Stokke.

Vi søker en dirigent, fra høsten 2017, som kan inspirere oss til videre utvikling. Koret ønsker å være synlig i nærmiljøet- som et ledd i rekrutteringsarbeidet.  Ancora! har et variert repertoar: Viser fra inn- og utland, folkeviser, populærmusikk, kirkemusikk osv. «Faste» konserter hvert år: 17. mai i Stokke, Quiz-kveld, Stokkedagene og julekonsert i Stokke Kirke.
Seminar holdes som regel hvert år, enten hos oss eller andre. Ancora! er ute og reiser av og til. I fjor sommer besøkte vi et vennskapskor i Ungarn, og året før var vi i Strømstad.

Dette er litt om oss. Så vi håper at akkurat DU tar kontakt med oss for et intervju. Så vi hører gjerne fra deg!

Send søknad med CV og referanser så raskt som mulig og sene​st 1. september 2017 til vår leder Grethe Sisseld Aarøe, E-post: grethesiss@gmail.com. Hvis du​ har spørsmål, så kan du ringe henne på  9161 7539. 

​Sjøbodkor​et søker ny dirigent!

Sjøbodkoret.jpg

Sjøbodkoret i Tønsberg søker ny dirigent fra høsten 2017.  Nå  er  vi spente - er det deg ?

Sjøbodkoret er et tradisjonsrikt blanda kor stiftet i 1991, med 50 medlemmer i alder fra 27 med ulik musikalsk skolering og bakgrunn.  Vi synger variert acapella stoff,  som spenner  over alt fra barokk  til swing, gospel - pop – viser etc. Etc.
Koret har gjennomført en rekke små og store prosjekter, alene eller  i samarbeid med andre kjente artister.
I april i år var vi del av oppsetningen Jesus Christ Superstar på Støperiet i Tønsberg. med bl.a, Reidun Sæther Espen Grotjheim og Knut Marius Djupvik.

For noen år siden fikk vi være kor for Ole Paus ved hans konsert samme sted. Hvert år synger koret julen inn ved Bymisjonens tradisjonelle julekonsert i Tønsberg Domkirke, alene eller i samarbeid med Vestfold Ungdomssymfonikerene.

Koret er siden 1997 blitt dirigert av Olav Næss, som med sitt sterke engasjement og store faglige tyngde har loset oss gjennom utallige milepæler og utfordringer gjennom årene.  Nå må vi finne oss i at vår kjære dirigent søker seg nye musikalske utfordringer. 

Vi søker en ’sulten’  og engasjert dirigent, med faglig tyngde og korerfaring. Vi ønsker oss en som kan videreføre bredden i repertoaret, men samtidig tilføre oss av egne ideer og interesser. Koret har et uhøytidelig preg med mye humor og latter. 
Det er viktig for oss at du kjenner deg komfortabel og trygg i slike omgivelser.  Det betyr  nemlig IKKE at vi ikke setter seriøsitet og gjennomføringsevne svært høyt når det gjelder !  

Vi øver på tirsdager mellom kl 18 og 2045 i Bymisjonens lokaler i Svend Foyns Bedehus, Tønsberg Sentrum.

Lønn etter avtale.

Søknaden sendes til: 
Leder Per Tvetene 
Telf:92232177


​​​​