Dirigenter søkes i Troms


Blandakoret Mollis i Nordreisa søker dirigent

Mollis.jpg

​Mollis  er hjemmehørende i Nordreisa, og har navnet sitt fra fossen i Reisa nasjonalpark med samme navn.

Vi øver hver torsdag kl. 19 på Sørkjosen skole. Ved oppstarten av hvert nytt prosjekt er nye sangere på alle stemmer hjertelig velkommen!

Vårt mål er å tilby gode kunstneriske opplevelser både for vårt publikum og oss selv.  Vi skal samtidig ivareta det sosiale, og turer og sammenkomster er også en viktig del av korets liv gjennom året.

Les mer på www.mollis.no​ 

Dersom du er interessert, ta kontakt med ​Torkjell Andersen, 97 98 10 59, torkjell.andersen@yahoo.no 


Ustemte fruer søker ny dirigent​

14463304_586293611570954_2218735267970699047_n.jpg 

Er du vår nye dirigent?

Ustemte Fruer så dagens lys i en sofakrok i desember 2015.

Fruene ville så gjerne synge og være ustemte sammen.

Med det som utgangspunkt ble seks sangglade til 30 sangglade damer med spredning i alder og korerfaring. Felles for alle er gleden ved å synge i kor.

Vi synger det vi har lyst til og det som er mulig å få til. 

 

Vi har gjennomført noen opptredener, en stor julekonsert (des-16) og en litt mindre vårkonsert (mai-17). Det er en kreativ gjeng som tar utfordringer både i form av solo, smågrupper, teaterinnslag og opplesing/fortelling. Vi samarbeider også med musikere fra bygda slik at mange kan bidra til musikkopplevelse.

Ustemte Fruer ønsker å spre sangglede i bygda og å bidra med oppdrag der det er mulig.

 

Har du

  • musikalsk erfaring og kunnskap
  • et drivende engasjement
  • entusiasme

Da er du den rette for oss!

Arbeidsbetingelser avtales og kontrakt skrives, og vil være i henhold til anbefalinger fra Norges Korforbund.

Som korets musikalske leder er din jobb å planlegge og å gjennomføre øvelser, samt dirigere konserter og oppdrag. Ønsker du å finne ut mer om Ustemte Fruer:                                     

Facebook: https://www.facebook.com/ustemtefruer/?fref=ts,                                                                              Instagram: https://www.instagram.com/ustemtefruer/

Send søknad og CV til: ustemtefruer@gmail.com, Kontaktperson: Christine Eide Mogaard - Tlf: 47669819,       Søknadsfrist: 1.august 2017, Tiltredelse: August 2017

Er du interessert eller har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med: Christine Eide Mogaard  på telefon 47669819. Send oss en søknad til ustemtefruer@gmail.com. Vi vurderer søknadene fortløpende og aktuelle kandidater blir invitert til en samtale og prøvedirigering.​