​​​​Østfold​​​​


​A!choir søker ny dirigent​


HVEM ER VI?

A!Choir er et kor i Fredrikstad som ble startet våren 2016. Koret har et ønske om å lage en musikalsk arena for unge folk i Fredrikstad og omegn for de over 18 år. Vårt mål på sikt er et medlemsantall mellom 30-40 sangere, fordelt på sopraner, alter, tenorer og basser.

HVOR ØVER VI?

Vi har inngått en avtale med Høgskolen i Østfold for å kunne benytte oss av deres lokaler på Kråkerøy til øvelser. Vi ønsker derfor å drive aktiv rekruttering av studenter ved høgskolen.

HVA ØVER VI TIL?

I løpet av året har vi i første omgang ønske om å øve til 4 konserter. Det er også ønskelig at vi har minst ett helgeseminar hvert halvår, hvor vi reiser på tur hele koret til en skole eller annet øvingslokale i Østfold. På høsthalvåret ønsker vi å øve mot en julekonsert i desember måned. På vårhalvåret ønsker vi å ha en konsert i i april/mai-måned med fremførelser av sanger fra musikaler, acapella og annet med leie av band og konsertlokale. Før sommeren ønsker vi å holde en liten sommerkonsert før sommereferien. 

HVA ØNSKER VI AV DEG SOM DIRIGENT?

Vi ønsker en positiv og engasjert dirigent som ønsker seg entusiastiske sangere i alderspennet 18 år og oppover. Du bør kunne spille piano og det er ønskelig hvis du har dirigent-erfaring fra tidligere, men det sistnevnte er ikke et must. Lønn etter avtale og diskuteres nærmere ved eventuelt intervju.​

Ta kontakt med Jonas Jacobsen ​for mer info eller søknad: kontakt@achoir.no

KORT OPPSUMMERT:
Navn: A!Choir
Øvelsesdag: Onsdager, kl 18:00-20:30 (2,5 timer)
Øvingslokale: Høgskolen i Østfold, avdeling Kråkerøy.
Aldersgruppe: Over 18 år. (Øvre aldersgrense: 35-40 år)
Antall konserter i året: 4 stk (En høstkonsert, julekonsert, vårkonsert og sommerkonsert. ​