​​​​Østfold​​​​


Selbak Blandede Kor søker ny dirigent


OM KORET:

Vi holder til i Sellebakk i Fredrikstad. Koret ble stiftet i 1876 og er et av eldste korene i disitriktet.

Koret har 25 aktive medlemmer. Vi er et vitalt kor, til tross for noe høy gjennomsnittsalder.

Vi øver hver onsdag mellom  18.30 – 21.00 

Øvingssted:  Korstua, Kinogata 2, Sellebakk Torv 

Korets leder: Jorid Rishaug tlf 41440979, 

E-post:   jorid.rishaug@online.no   eller:  jorid.rishaug@gmail.com

VI SYNGER:

Vi synger på kommunale institusjoner i nærområdet 2-4 ganger i året. Vi deltar også på festivaler og andre invitasjoner. Vi har invitert til allsang-aftener, som har vært en suksess, så det ønsker vi å fortsette med. En på høsten og en på våren. Årlig deltar vi på julekonsert i Østre Fredrikstad kirke. 

Korets repertoar er ganske variert og i de fleste sjangere. 

SOSIALT:

Koret har vært på flere utenlandsreiser, ofte i forbindelse med jubileer. Dublin, Praha, Barcelona, Budapest og i 2016 var vi i Riga.

I forbindelse med jubileer, holder vi også konserter. I 2016 feiret vi korets 140 år med konsert i Petrikirken i Fredrikstad Øst.

HVA VI ØNSKER AV DEG SOM DIRIGENT:

Vi ønsker at du er positiv, initiativrik og engasjert, at du spiller litt piano og har litt erfaring som dirigent. At du er ung er ingen ulempe. Vi ser frem til å treffe deg😊


​A!choir søker ny dirigent​


HVEM ER VI?

A!Choir er et kor i Fredrikstad som ble startet våren 2016. Koret har et ønske om å lage en musikalsk arena for unge folk i Fredrikstad og omegn for de over 18 år. Vårt mål på sikt er et medlemsantall mellom 30-40 sangere, fordelt på sopraner, alter, tenorer og basser.

HVOR ØVER VI?

Vi har inngått en avtale med Høgskolen i Østfold for å kunne benytte oss av deres lokaler på Kråkerøy til øvelser. Vi ønsker derfor å drive aktiv rekruttering av studenter ved høgskolen.

HVA ØVER VI TIL?

I løpet av året har vi i første omgang ønske om å øve til 4 konserter. Det er også ønskelig at vi har minst ett helgeseminar hvert halvår, hvor vi reiser på tur hele koret til en skole eller annet øvingslokale i Østfold. På høsthalvåret ønsker vi å øve mot en julekonsert i desember måned. På vårhalvåret ønsker vi å ha en konsert i i april/mai-måned med fremførelser av sanger fra musikaler, acapella og annet med leie av band og konsertlokale. Før sommeren ønsker vi å holde en liten sommerkonsert før sommereferien. 

HVA ØNSKER VI AV DEG SOM DIRIGENT?

Vi ønsker en positiv og engasjert dirigent som ønsker seg entusiastiske sangere i alderspennet 18 år og oppover. Du bør kunne spille piano og det er ønskelig hvis du har dirigent-erfaring fra tidligere, men det sistnevnte er ikke et must. Lønn etter avtale og diskuteres nærmere ved eventuelt intervju.​

Ta kontakt med Jonas Jacobsen ​for mer info eller søknad: kontakt@achoir.no

KORT OPPSUMMERT:
Navn: A!Choir
Øvelsesdag: Onsdager, kl 18:00-20:30 (2,5 timer)
Øvingslokale: Høgskolen i Østfold, avdeling Kråkerøy.
Aldersgruppe: Over 18 år. (Øvre aldersgrense: 35-40 år)
Antall konserter i året: 4 stk (En høstkonsert, julekonsert, vårkonsert og sommerkonsert. ​