​​​​​​​​​Kor i Oslo og Akershus som ​søker dirigent​​


KorTeAlle søker erfaren, trygg og modig dirigent til nytt damekor


Vi er 20-25 damer i alderen 35 og oppover, som har sunget sammen i flere år. Vi ønsker å videreføre denne sanggleden, og å starte et nytt kor i Østerås-området. Vi vil øve 2 timer i uken, og ønsker å ha med en frisk, pedagogisk og humoristisk dirigent på laget. 

Når det gjelder musikksmak har vi tidligere sunget, pop, 80-tall​smusikk, musikal, gospel mm.  Vi er åpne for det meste, og for innspill fra deg som den profesjonelle part.

Vi øver hver tirsdag fra kl. 19.00-21.00 på Østerås ungdomsskole. Det går T-bane nesten til døra fra Oslo. I lø​pet av semesteret har vi et helgeseminar og avslutter med en konsert. Vi er medlem av Norges Korforbund.

Håper dette er noe for deg. Som vår dirigent, bør du kunne starte snarest mulig, ha god musikalsk og pedagogisk utdanning, kunne spille piano til innøving, og ha erfaring med korledelse. 

Med bakgrunn av at dette er et kor i oppstartsfasen, vil vi i første omgang tilby et semesters engasjement, med mulighet for forlengelse, dersom dette fungerer etter korets ønsker. Vi ønsker å starte så fort som mulig, og gjerne februar/mars. Semesteret avsluttes i begynnelsen av juni. 

CV og referanser fra tidligere kordirigering ønskes. 
Du må være selvstendig næringsdrivende.

Betingelser og lønn etter avtale. 
Søknadsfrist 31.01.2018.
Søknaden sendes på e-post til katrine.voss.stabell@gmail.com
Spørsmål angående utlysningen rettes til Trine Naustdal på tlf 90923995 

Damekoret Varia Vocalis søker ny dirigent. 

13327363_1173429336009079_9128421269113806769_n.jpg

Vi søker dirigent i 1 års vikariat for vår faste dirigent. Det er en fordel om dirigenten kan akkompagnere på piano under øvelsene.

Varia Vocalis ble stiftet i 1995 på Lambertseter og er i dag en munter og sangglad korgruppe med 8 medlemmer. Vi har opptrådt på ulike arrangementer som egen korcafè, Musikkens dag, NRKs direkteoverførte prosjekt Salmesang i vinter og diverse julekonserter. Vi har også vært på en rekke utenlandsturer og prosjekter med andre kor. Vi er åpne for ulik type musikk, og vi har et stort spenn i repertoar.

Vi er en hyggelig gjeng med godt humør og god sangglede. Vi har som målsetting å vokse i antall medlemmer da vi pr. i dag er en liten korgruppe.

Koret er i forbindelse med permisjon i behov av vikardirigent fra og med 02.11.17- 02.11.18. Vi øver tre torsdagskvelder i måneden ved Lambertseter skole.

Vi er medlem av Norges korforbund.

Er du interessert i stillingen eller har du flere spørsmål kan du ta kontakt med leder Kristine Larsen på tlf 41223127. ​

Søknadsfrist 31.10.17​


NORSKE KAMMERSAN​GERE søker ny dirigent

Norske Kammersangere er et kammerkor med 21 sangere som holder til i Oslo og har øvingslokale sentralt i byen. De siste 3 årene ahr Yuval Weinberg vært vår dirigetn, men han må desverre trekke seg fra nyttår, da han flytter til Tyskland.

Vi ønsker oss en strukturert og inspirerende dirigent med gode samarbeidsevner som kan utvikle koret videre.

Vårt kormiljø er stabilt og godt med medlemmer som har godt humør, bred korerfaring og gode notekunnskaper. Korets målsetting er å fremføre musikk av ulike typer og fra ulike perioder, og på et høyt kunstnerisk nivå. Alt fra vise-formatet til større verk.

Vi øver på Oslo Katedralskole "Katta" som ligger i Ullevålsveien 31, hver mandag kl 18.30-21.30.

Stillingen er ledig fra januar 2018. Hvis dette er interessant for deg, så ta kontakt med oss snarest.

Søknadsfrist er 29.oktober 2017.

Kontaktperson: Jon Lundvall, mobil: 916 67 999 epost: jonlundvall(at)gmail.com

For mer informasjon sjekk gjerne våre nett- eller facebooksider:

www.norskekammersangere.no

https://nb-no.facebook.com/NorskeKammersangere/

 

Info om koret:

Under Yuval Weinberg har vi nylig fremført større kirkemusikalske verk som John Rutters Requiem og Stabat Mater av Rheinberg. Juni 2017 besøkte vi Tallin og hadde en rekke konserter der i samarbeid med lokalt kort. Vi planlegger gjenvisitt av dette koret mai 2018.​

Koret består i dag av 6 sopraner, 6 alter, 6 basser og 3 tenorer. Vi har minst 2 julekonserter, 1 vår- og høstkonsert hvert år, og som regel et seminar hvert semester. Vi er et sosialt kor som gjerne knytter sosiale sammenkomster til seminarene. Koret ble startet i 1994 av Jon Fylling og har 3 CD innspillinger bak seg. Vi har deltatt med gode resultater i flere internasjonale og nasjonale konkurranser.Høybråten Damekor sø​ker ny dirigent


Høybråten damekor.jpg 
Vår dirigent skal slutte til sommeren. Vi i Høybråten Damekor søker derfor en ny dirigent som kan inspirere, utfordre oss og drive koret videre framover. Vi er et kor med godt miljø og lange tradisjoner. Vi har i dag 29 medlemmer.

Korets repertoar er variert, og vi synger både klassisk og moderne musikk. Vi øver fast hver onsdag fra kl. 19 – 22 på Vardeheim, Høybråten i Oslo. Koret er med på arrangementer og konserter gjennom året, og i tillegg har vi vår egen adventskonsert. Hvert semester har vi helgeseminar, og vi reiser gjerne på kortur.

​Du som vil bli vår dirigent bør ha god utdanning, både pedagogisk og musikalsk. Du bør ha ferdigheter i pianospill til innøving og ha erfaring med korledelse. Kan du i tillegg lage øvefiler, er det helt strålende. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Er dette noe for deg? 
Søknad og CV sendes til hdamekor@gmail.com
Spørsmål om stillingen kan også rettes til leder Bente Baltzersen, 984 58 718.
Betingelser etter avtale. Tiltredelse høst 2017.

Søknadsfrist er 24.mars 2017.
Høybråten.jpg


Nordstrand​koret i Oslo har ledig vikariat som dirigent fra 01.08.2017 til 31.07.2018 - med mulighet for forlengelse.​​​

Nordstrand.jpg

I Nordstrandkoret er det ledig vikariat som dirigent i tidsrommet 01.08.2017 – 31.07.2018, med mulighet for forlengelse.

Nordstrandkoret er et blandet kor med 28 aktive sangere i ulik alder, og er tilknyttet Norges Korforbund Oslo og Akershus.

Koret har et variert repertoar, fra kirkemusikk til klassisk, til viser, pop og musikaler. Vi opptrer gjerne i nærmiljøet, og har en større konsert en gang i året, ofte i samarbeid med andre kor og/eller orkestre. Vi har som målsetning å reise på utenlandstur annet hvert år, og deltar også i forbundets ulike sangerstevner. Koret legger vekt på å ha et godt sosialt og inkluderende miljø.

Vi har øvelse hver mandag fra kl. 1900 til 2130 i Lambertseter kirke, samt egenøving hjemme ved hjelp av lydfiler.

Vi ønsker oss en dirigent med god korfaglig bakgrunn, som stiller krav og ønsker å videreutvikle koret.

Lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til

Olaug Ronesen – 913 96 362 – olaug.ronesen@gmail.com eller
Siv Johnsen – 986 40 676 – sivogper@gmail.com.

Søknad sendes olaug.ronesen@gmal.com innen 7. april 2017CAVA søker ny dirigent

CAVA.jpg

Sjekk Facebook-siden deres:​​  https://www.facebook.com/korcava/videos/1270326359716442/

​Ta kontakt: korcava@gmail.com​


Lommelerkene søker ny dirigent fra januar 2017

Bilde1.png 

Fra Lommelerkenes cabaret «I hue på ei frue» oktober 2016 , Bærum Kulturhus

Vi er et damekor med ca. 25 korister i alderen 30 til 60 år.  Vi ble stiftet i 2007, av nåværende dirigent Ingelin Dahl Helbø. Koret har utspring fra Lommedalen/ Bærums Verk. Vi har et spennende, variert repertoar og synger låter fra musikaler, pop og gladjazz, i tillegg til mer tradisjonelle verker. Koret har et meget godt musikalsk nivå. Vi er opptatt av å ha det sosialt og gøy på øvelser og når vi skal opptre. Nye medlemmer prøvesynger, og den stemmemessige balansen i koret vektlegges.

Vi søker ny dirigent, med høyere utdanning, både pedagogisk og musikalsk. Det er ønskelig at det musikalske uttrykket videreføres, men også at vi får nye utfordringer. Den nye dirigenten må ha ferdigheter i pianospill til innøving og gjerne også akkompagnement, samt ha erfaring med korledelse.

Koret har stabil og ryddig økonomi.  Lønn etter avtale.

Lommelerkene øver onsdager på Sandvika videregående skole.


 

​Søknadsfrist er 20. november. Send søknad til hege@fam-dahl.com


Ved spørsmål, ta kontakt med Hege Walmann Dahl, tlf 930 99 091. 

Se mer på Facebook: https://www.facebook.com/Lommelerkene-142001169207015/?fref=ts eller på www.lommelerkene.no

​ 

Mannsko​​​ret Over Enga søker dirigent som kan tiltre fra 1. januar 2017


Koret teller 20 godt voksne menn og koret ble stiftet 27. april 1988..
Koret øver hver mandag på Asak skole på Leirsund i Skedsmo fra kl. 1830 til 2100.
Vi ønsker en dirigent som også spiller på piano under fremførelse av sanger.
Koret er medlem i Norges Korforbund.

For mer informasjon, ta kontakt med korets leder Åge Johansen på mobil: 913 09 325.
Epost kans sendes til korets sekretær Trygve Bjøntegaard på bjoenteg@online.no