​​​​​​Kor i Oslo og Akershus som ​søker dirigent​​


Dirigent til kor for innvandrarkvinner


Eg stemmer for eit varmare og meir inkluderande Noreg - og vil byrje i det små med å starte eit kvinnekor for å skape eit aktivitetstilbud, eit sosialt felleskap og ein plass å praktisere norsk for innvandrerkvinner som ynskjer å bli integrert og få norske vener. 

Eg ser etter ein kvinneleg dirigent som kan lede koret musikals, og hjelpe oss mot fyrste mål: ein konsert. Eg med andre tar oss av det praktiske, men i tilegg til å ha lyst på utfordringa med å få sving på sangen - er det sjølvsagt ein stor bonus om du også har eit hjarte for den sosiale biten av kor-konseptet. Dette er utgangspunktet eit veldedighetsprosjekt - men sjølv om det ikkje gjer ein rik økonomisk, trur eg det byr på mykje anna rikdom :) (Når det er sagt er eg i skrivande stund i søknadsprosess om økonomisk støtte slik at dirigenten kan få lønn. Det bør vera ein sjanse for å få støtte til dette, og det er målet!).

Høyr frå dykk for ein uforpliktande prat. Eg har lyst til å koma i gang så fort som mogleg og eg har trua på at dette blir eit viktig og flott prosjekt. 

Kontakt Liv Karin Dahlstrøm: 45 24 22 70  / livkarin.d@gmail.com


Vokalgruppen Amabile søker ny dirigent   ​

Amabile.png​        

 

Vår dirigent skal slutte og vi søker derfor etter ny. Amabile består nå av 13 damer i alderen 35 til 47 år, men vi ønsker å bli flere. Alle medlemmene har lang korerfaring; de fleste har sunget sammen siden ungdomsårene. Vi etterstreber et høyt musikalsk nivå, og alle nye medlemmer må prøvesynge.  Vi synger hovedsakelig á cappella, men også med akkompagnement og solister.

Vi har et godt miljø, og et variert repertoar. Vi synger like gjerne folketoner som jazz, klassisk som moderne. Vi holder egne konserter ca en gang i halvåret, eventuelt i samarbeid med andre, og synger på betalte oppdrag.

Vi øver annenhver uke på torsdager, på Blommenholm skole i Bærum kl 1930-2200.

Vi ønsker en dirigent med god pedagogisk og musikalsk utdanning. Du bør ha ferdigheter i pianospill til innøving og må ha erfaring med korledelse. Du bør ha godt humør, stille krav, og har du bakgrunn og skolering som sanger er det en fordel.

Betingelser etter avtale (må være selvstendig næringsdrivende). Tiltredelse så snart som mulig.

 

Er dette noe for deg? 

Søknad og CV sendes til elianne.ostby@gmail.com  

Spørsmål om stillingen kan rettes til leder, Eli-Anne Østby, på mailadressen over eller tlf. 908 92 608.

Se også https://www.facebook.com/Amabile-280863522337452/  

Logo Amabile.png

Høybråten Damekor sø​ker ny dirigent


Høybråten damekor.jpg 
Vår dirigent skal slutte til sommeren. Vi i Høybråten Damekor søker derfor en ny dirigent som kan inspirere, utfordre oss og drive koret videre framover. Vi er et kor med godt miljø og lange tradisjoner. Vi har i dag 29 medlemmer.

Korets repertoar er variert, og vi synger både klassisk og moderne musikk. Vi øver fast hver onsdag fra kl. 19 – 22 på Vardeheim, Høybråten i Oslo. Koret er med på arrangementer og konserter gjennom året, og i tillegg har vi vår egen adventskonsert. Hvert semester har vi helgeseminar, og vi reiser gjerne på kortur.

​Du som vil bli vår dirigent bør ha god utdanning, både pedagogisk og musikalsk. Du bør ha ferdigheter i pianospill til innøving og ha erfaring med korledelse. Kan du i tillegg lage øvefiler, er det helt strålende. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Er dette noe for deg? 
Søknad og CV sendes til hdamekor@gmail.com
Spørsmål om stillingen kan også rettes til leder Bente Baltzersen, 984 58 718.
Betingelser etter avtale. Tiltredelse høst 2017.

Søknadsfrist er 24.mars 2017.
Høybråten.jpg


Nordstrand​koret i Oslo har ledig vikariat som dirigent fra 01.08.2017 til 31.07.2018 - med mulighet for forlengelse.​​​

Nordstrand.jpg

I Nordstrandkoret er det ledig vikariat som dirigent i tidsrommet 01.08.2017 – 31.07.2018, med mulighet for forlengelse.

Nordstrandkoret er et blandet kor med 28 aktive sangere i ulik alder, og er tilknyttet Norges Korforbund Oslo og Akershus.

Koret har et variert repertoar, fra kirkemusikk til klassisk, til viser, pop og musikaler. Vi opptrer gjerne i nærmiljøet, og har en større konsert en gang i året, ofte i samarbeid med andre kor og/eller orkestre. Vi har som målsetning å reise på utenlandstur annet hvert år, og deltar også i forbundets ulike sangerstevner. Koret legger vekt på å ha et godt sosialt og inkluderende miljø.

Vi har øvelse hver mandag fra kl. 1900 til 2130 i Lambertseter kirke, samt egenøving hjemme ved hjelp av lydfiler.

Vi ønsker oss en dirigent med god korfaglig bakgrunn, som stiller krav og ønsker å videreutvikle koret.

Lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til

Olaug Ronesen – 913 96 362 – olaug.ronesen@gmail.com eller
Siv Johnsen – 986 40 676 – sivogper@gmail.com.

Søknad sendes olaug.ronesen@gmal.com innen 7. april 2017CAVA søker ny dirigent

CAVA.jpg

Sjekk Facebook-siden deres:​​  https://www.facebook.com/korcava/videos/1270326359716442/

​Ta kontakt: korcava@gmail.com​


Lommelerkene søker ny dirigent fra januar 2017

Bilde1.png 

Fra Lommelerkenes cabaret «I hue på ei frue» oktober 2016 , Bærum Kulturhus

Vi er et damekor med ca. 25 korister i alderen 30 til 60 år.  Vi ble stiftet i 2007, av nåværende dirigent Ingelin Dahl Helbø. Koret har utspring fra Lommedalen/ Bærums Verk. Vi har et spennende, variert repertoar og synger låter fra musikaler, pop og gladjazz, i tillegg til mer tradisjonelle verker. Koret har et meget godt musikalsk nivå. Vi er opptatt av å ha det sosialt og gøy på øvelser og når vi skal opptre. Nye medlemmer prøvesynger, og den stemmemessige balansen i koret vektlegges.

Vi søker ny dirigent, med høyere utdanning, både pedagogisk og musikalsk. Det er ønskelig at det musikalske uttrykket videreføres, men også at vi får nye utfordringer. Den nye dirigenten må ha ferdigheter i pianospill til innøving og gjerne også akkompagnement, samt ha erfaring med korledelse.

Koret har stabil og ryddig økonomi.  Lønn etter avtale.

Lommelerkene øver onsdager på Sandvika videregående skole.


 

​Søknadsfrist er 20. november. Send søknad til hege@fam-dahl.com


Ved spørsmål, ta kontakt med Hege Walmann Dahl, tlf 930 99 091. 

Se mer på Facebook: https://www.facebook.com/Lommelerkene-142001169207015/?fref=ts eller på www.lommelerkene.no

​ 

Mannskoret Over Enga søker dirigent som kan tiltre fra 1. januar 2017

Koret teller 20 godt voksne menn og koret ble stiftet 27. april 1988..
Koret øver hver mandag på Asak skole på Leirsund i Skedsmo fra kl. 1830 til 2100.
Vi ønsker en dirigent som også spiller på piano under fremførelse av sanger.
Koret er medlem i Norges Korforbund.

For mer informasjon, ta kontakt med korets leder Åge Johansen på mobil: 913 09 325.
Epost kans sendes til korets sekretær Trygve Bjøntegaard på bjoenteg@online.no