​​​Kor i Nordland som søker dirigent​

Chorus Novus søker dirigent​

Dirigent søkes til 18-20 % stilling

Chorus Novus er et blandakor fra Rognan i Saltdal. I 2017 feiret vi 25 år.

Medlemstallet varierer fra 20 stk. og oppover. Vi synger ulike sjangre, men oftest pop- musikk. Vi er et amatørkor som er opptatt av kvalitet og sangglede.

Kvalifikasjoner:

Du må ha erfaring med direksjon av kor. Gjerne høyere musikkutdanning, men realkompetanse vil også bli vurdert.

Du er en dyktig dirigent, har kreative evner, nerver av stål og et ønske om å utvikle deg selv og koret.

Vi foretrekker at du behersker ulike sjangre, behersker piano, ser muligheter fremfor begrensninger og har gode samarbeidsevner.

Vi kan tilby:

Et godt arbeidsmiljø og mye moro.

En seriøs gjeng som er opptatt av kvalitet og utvikling.

Ulike spennende musikkprosjekter.

Ca. 18-20 % stillingsstørrelse

Lønn etter avtale.

Oppstart høst 2018

Søknad sendes til: chorusnovus@gmail.com

Søknadsfrist: 30. april 2018

Spørsmål kan rettes til korets leder: Morten Ludviksen tel. 99239498

Du finner oss på Facebook også!​​

Koret Enevja i Grovfjord søker dirigent

Vi er et blandet kor fra Grovfjord i Sør-Troms, med sangglede og energi. Valg av låter er litt opp til hva dirigent selv ønsker å instruere, men vi ønsker et variert repertoar. Vi er opptatt av å ha god musikalsk kvalitet, men det sosiale er minst like viktig.
Vi kan være fleksible på øvedager og tidspunkt for øving. Vi er ikke så mange, men vi har godt samhold og fin samklang, så ønsket om å holde koret i drift er stor.

Hvis du er interessert så ta gjerne kontakt med styreleder for å få mer informasjon om det du måtte lure på! Kanskje en prøveøving med oss kunne vært moro? Lønn etter avtale.

Styreleder:
Lisa M. Gerhardsen
E-post: lisagerhardsen@yahoo.no

Bodø Kammerkor søker dirigent

bodø kor.jpg

Bodø Kammerkor søker dirigent i 25% stilling fra høsten 2017.

BKK består i dag av ca 30 entusiastiske medlemmer som øver hver mandag fra kl. 1900-2200 i Bodin seremonirom. Vårt repertoar er i hovedsak i den klassiske sjangeren, både a capella og med musikalsk ledsagelse.
Vi tilstreber et høyt musikalsk nivå på det vi framfører, og ønsker en dirigent som kan videreføre og videreutvikle dette.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Beherske flere stilarter

• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Vi kan tilby:

• God etablert organisasjon

• Engasjerte og dyktige sangere

• Godt arbeidsmiljø

Søknad med CV og referanser sendes på mail til:
Wenche Martinussen på e-post wmartinu@gmail.com

Spørsmål om stillingen ring: 906 96 154

Søknadsfrist: Snarest og senest innen 15.5.2017.

​​ER DU VÅR NYE KUNSTNERISKE LEDER/DIRIGENT?

Ensemble Ylajali søker etter ny kunstnerisk leder/dirigent i 30 % stilling, tiltredelse 01.01.17. Lønn etter avtale.

Ensemble Ylajali ble etablert i Bodø i 2008 og består av 21 erfarne kvinnelige korsangere. Ensemblet har hatt en spennende musikalsk reise og har på kort tid gjort seg bemerket med sin positive energi og sterke vilje til å formidle musikk.

Ensemble Ylajali driver utstrakt konsertaktivitet, ofte i samarbeid med profesjonelle musikere og komponister, og jobber målrettet for å holde et høyt musikalsk nivå. Ensemblet har fokus på nyskrevet musikk, og ønsker å stimulere til at nye komposisjoner for vokalensembler blir laget. Vår overordnede målsetning er å formidle vokalmusikk på et høyt nivå til så mange mennesker som mulig, både i vår egen by og ute på konsertturnéer.

For mer informasjon om ensemblet - se www.ensembleylajali.no og lytt på vår CD "Mary's song".

For å melde din interesse og for nærmere informasjon om søknad og prøvedireksjon, kontakt styret ved Kristin Stavnes Jordbru (97979836) eller på pm.​