​​Kor i Hedmark som søker dirigent​

Rendalen Blandetkor i Hedmark søker ny dirigent fra høsten 2017

​​Korbilde.jpg

Rendalen Blandetkor teller 22-25 sangere i ulik alder, og er tilknyttet Norges korforbund Østerdalen.

Vi synger ett variert repertoar og har ambisjoner om å prestere. I tillegg er vi en sosial og svært hyggelig gjeng, og medlemmene er bevisst korets vedtatte identitet.

Vi øver en kveld i uken fra ca. 20. august til ca. 10. juni, samt egenøving ved hjelp av lydfiler. I tillegg har koret bedrevet frivillig «sommersang», mest for hygge men også for å holde stemma vedlike gjennom sommeren. Vi har årlige seminarer med innleid instruktør.

Vi avholder egne konserter, deltar på andre kor sine arrangementer og på forbundets sangerstevner. Om lag halvparten av medlemmene deltar også i prosjektkoret «Kor-Øst».

Vi ønsker oss en dirigent:

• med god korfaglig bakgrunn og hjerte for korsang
  • som er raus og utviser musikalsk glede
  • som stiller krav og ønsker å videreutvikle koret
  • som har et bredt musikalsk ståsted
  • som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Vi kan tilby:

• Lønn etter tariff/ avtale
  • En god organisasjonskultur
  • Engasjerte og dyktige korsangere
  • Et humørfylt og sosialt trygt miljø

Mer informasjon om Rendalen Blandetkor og korets identitet finner du på vår hjemmeside: www.rendalenblandetkor.no . Er dette interessant, ta kontakt med Kjetil Granrud 918 88 551 eller send e-post til kjetil.granrud@fjellnett.no​