​Kor i Buskerud som søker dirigent​​

Svelvik Mannskor søker ny dirigent

Svelvik Mannskor.jpg

Kammerkor​et Apollon søker ny dirigent

Apollon.jpg

Koret ble stiftet i 1984, holder til i Drammen og teller i dag 23 medlemmer. Vi har som ambisjon å være et kor med fokus på å holde et høyt musikalsk nivå. Vi forventer både egeninnsats og engasjement fra medlemmene, men sangerglede er alltid det viktigste. Vi ønsker nye sangere velkommen, men forsøker å opprettholde nivået og stemmeballansen i koret. Nye medlemmer må prøvesynge.   Vi har gjennom årene hatt utallige konserter med stor spennvidde, fra pop til klassiske verk. Valg av repertoar og planlegging av prosjekter foregår i nært samarbeid mellom dirigent, korets repertoarkomite og ledelse.

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi søker deg som har utdanning som dirigent, er en habil pianist, har godt humør, stiller krav og ønsker å videreutvikle koret. Har du selv skolering som sanger, er det en stor fordel. Du bør også ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Erfaring og tidligere meritter kan kompensere for manglende formell utdanning.

I søknaden må du beskrive deg selv som person og som dirigent, og hvilke ambisjoner du har som musikalsk leder av et kor. Vi ønsker også å vite hvor mange kor du allerede dirigerer og hva slags tidsperspektiv du har på et eventuelt engasjement hos oss.

Hva vi kan tilby:
Vi kan tilby deg et kor som er godt organisert og med ryddig økonomi. Korets sangere er engasjerte og dedikerte, og koret har et humørfylt, sosialt og trygt miljø. Honorar (som selvstendig næringsdrivende) etter avtale. Tiltredelse høsten/vinter 2017/2018. Dette avtales når vi finner den rette kandidaten.

Vi vil gjennomføre prøvedirigering etter skoleferien. Vi øver hver mandag fra kl 1900 – 2130 på Union Scene i Drammen. Hvis du blir valgt ut til prøvedirigering, ber vi deg forberede følgende:
  1. Oppvarming
  2. Et stykke du velger som er ukjent for koret (du sjekker ut med oss på forhånd)
  3. Et stykke vi velger som er kjent for oss og som du kan fortolke sammen med koret.
Mer informasjon om Kammerkoret Apollon finner du på vår hjemmeside: www.apollonkoret.no.
Er dette interessant, ta kontakt med leder Torleiv Holst mob. 91 70 59 46. eventuelt send din søknad på e-post til leder@apollonkoret.no.

Søknadsfrist 15 august 2017.

​​​