​Gratis kurs i sang og stemmebruk for unge voksne

I samarbeid med Studieforbundet KOR arrangerer fi ​helgekurs i sang og stemmebruk i Sogndal for deg som er under 35 år. Kurset vil bli holdt i kulturhuset i Blaoboksen:
Lørdag 1. oktober 10.00 – 17.00 og
Søndag 2. oktober 09.30 – 12.30

Deltakerne skal etter endt kurs ha fått en kort innføring i grunnleggende sangteknikk, bedre kjennskap til sin egen sangstemme, samt innblikk i hvordan denne best kan benyttes i korsang. Deltakerne skal også ha fått innføring i hvordan man kan utvikle sangstemmen sin videre, og det vektlegges å skape gode opplevelser i kor sammen med andre.

Hvis du er medlem av Norges Korforbund, så er kurset med lunsj gratis ! Medlemmer som bor mer enn 1 times kjøring fra Sogndal kan få gratis overnatting i dobbeltrom på Quality Hotel Sogndal. (Kan oppgraderes til enkeltrom dersom du betaler 400,- kroner selv).

lars eggen.jpg
Lars Eggen er instruktør på kurset. Han er en profilert og drivende dyktig baryton. Lars har mastergrad i utøvende musikk fra institutt for musikk ved NTNU i Trondheim. Har også studert ved Conservatoria di Musica di Perugia og privat ved Hochschule für Musik i Köln.

Påmeldingsfrist er 1. september, men vi regner med at kurset blir fulltegnet så her gjelder det å melde seg på så fort som mulig. Førstema​nn til mølla!

Kurset arrangeres av Norges Korforbund i samarbeid med Studieforbundet KOR. Pris for personer som ikke er medlem av Norges Korforbund er 500,- kroner for kurset. Ikke-medlemmer må også betale overnatting selv (916, -kroner for enkeltrom og 538,- kroner per person i dobbeltrom).

For spørsmål, kontakt Åsmund Mæhle, (aasmund@korforbundet.no)