​​​misatango2 image – Kopi.jpg

MISATANGO / MISA A BUENOS AIRES

Martin Palmeri

Et kirkemusikalsk verk for mezzosopran, kor, bandoneon, klaver og strykere.​


  • Verket fremføres i Johanneskirken/Bergen lørdag 27. oktober, 2018 og vil være en del av Bergen kirkeautunnale sitt program (og for øvrig i Nidarosdomen/Trondheim helgen før, lørdag 20.10).
  • Norges Korforbund Hordaland og Norges Korforbund Sør-Trøndelag samarbeider om et korprosjekt høsten 2018 med fremføringer av Maritin Palmeri sin MISA A BUENOS AIRES (MISATANGO)
  • Komponist/dirigent Martin Palmeri fra Argentina kommer til Norge og vil dirigere konsertene både i Trondheim og Bergen. Og det blir førstegangsfremføring av dette flotte verket i Norge.​​ 
  • Du kan høre musikken her; https://open.spotify.com/user/freerk79/playlist/5xULPZvqQKS5Rn2Y


PROSJEKTKOR - BLI MED!

Norges Korforbund Hordaland ønsker også å tilby dette som et prosjektkor fortrinnsvis til rutinerte sangere som leser noter. Vi setter av to felles øvingsdager for innstuderi​ng i tillegg til konserthelg. To kor har meldt seg som basiskor; Årstad kantori og Bergen Kammerkor. (Skulle flere kor ønske å ta et større ansvar ved å være basiskor er det bare å ta kontakt for mer informasjon.)​

Prosjektsangere øver på individuell basis, deltar på oppsatte fellesøvelser og tar ansvar for egen innlæring utover dette. Det finnes midifiler som hjelpemiddel.

Misatango fremføres både i Trondheim og Bergen, og om du har lyst kan du på eget initiativ delta på konsertene begge steder.

 

HVA KOSTER DET?

For at et slikt prosjekt skal gå i mål er vi avhengig både av billettinntekter og at fellesøvelsene/seminardagene betales av deltakerne. Kostnadene for hver sanger i prosjektkoret vil være kr. 600 for medlemmer i Norges Korforbund, og kr. 750 for ikke-medlemmer. I tillegg kommer notekostnad.

 

TIDSPLAN

  • Søndag 17. juni                      kl. 11.00 - 17.00        første fellesøvelse
  • Søndag 30. september           ​kl. 11.00 - 17.00        andre fellesøvelse

​​Konserthelg                

  • torsdag 25.10.18                    kl. 19.00 -  22.00        Korprøve med dirigent inkl. pianist
  • ​​fredag 26.10.18                      kl. 19.00 -  22.00        Prøve med kor og orkester
  • lørdag 27.10.18                      kl. 15.00 -  17.00        Generalprøve med kor og orkester 
  • ​​​​​​                                               kl. 18.00                     Konsert i Johanneskirken

* Om noen ønsker på egen hånd å reise til Trondheim og delta på prøve/ konsert i Nidarosdomen 19. og 20. oktober så vil det være mulig.

Vi tror at dette blir et flott og inspirerende møte med et nytt, vitalt og ukjent verk – for første gang i Norge, og et spennende møte med komponist og dirigent Martín Palmeri.

 

PÅMELDING

Gå til skjemaet her:  https://goo.gl/forms/43TUzRJwrcZOtJpR2

PÅMELDINGSFRIST

1. mai, 2018

 ​