Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > Vestlandet > NK Hordaland > KORCRUISE I VEST

KORCRUISE I VEST

​​​​​​ Stavangerfjord.jpg

Nytt korcruise 13. - 15. mars 2020

Tre år har vi med suksess gjennomført korcruise til Danmark. Norges Korforbund Hordaland tilbyr korcruise igjen 13. – 15. mars 2020. Dette er en fin sosial og musikalsk måte å få nye korvenner og gode opplevelser. Det er åpent for sangere i Norges Korforbund å delta. 

Som tidligere blir Jon Flydal Blichfeldt med som dirigent og "korkaptein" for prosjektkoret.

Det blir konsert i Ålborg, og på hjemturen underholder vi på båten med søndagskonsert før vi går i land. 

Det forberedes et variert repertoar på 30 - 40 minutter/10-12 sanger som blir gjennomgått "på land" 15. -16. februar i tillegg til seminaret på båten.  Repertoaret annonserers etter at påmeldingsfristen er ute. Bli med på en musikalsk lærerik og sosial kortur.

 


TIDSPUNKT

Koncert Ansgars kirken1.jpg

15. januar, siste frist for PÅMELDING

15.-16. februar, øvingshelg i Bergen, kl. 11.00-16.00 begge dager.
13.-15. mars, korcruise til Danmark

TIDSPLAN
Detaljert tidsplan for Korcruiset legges ut senere, men avreise fra Bergen er fredag 13. mars, kl. 13.30, og retur ankomst Bergen er søndag 15. mars kl. 12.30.

Litt konsertnytt fra tidligere cruise:

Denne gangen blir det konsertsamarbeid med Sangtuskoret i Aalborg, og konserten i vil flyttes litt både i tid og sted, og da til 14. mars kl. 14.00 i Ansgars Kirken.KURSINSTRUKTØR OG DIRIGENT
Jon Flydal Blichfeldt blir igjen med som instruktør og dirigent for «Cruisekoret» som blir et felleskor av alle deltakere.  Jon er drivende dyktig, energisk og morsom - så her er det bare å benytte muligheten for musikalsk input ved å bli med i "Cruisekoret". Repertoaret blir bestemt etter endt påmelding.

 


PRISER

Korcruiset koster kr. 3100, ved overnatting i dobbel, innvendig standard lugar. Dersom du ønsker oppgradering av lugar så finner du priser og alternativ i påmeldingsskjemaet.

For sangere som ikke er medlem i Norges Korforbund kommer en ekstra kostnad på kr. 500.

Inkudert i prisen er:  Seminar, noter, instruksjon, buss t/r Ålborg, overnatting i innvendig dobbel lugar, All inclusive middagsbuffet (inkl. øl, vin, mineralvann) Pauseservering, kaffe, te, vann, frukt

Ikke inkludert i prisen: Ingen måltider med unntak av en fellesmiddag.

 

PÅMELDING

Frist for påmelding er onsdag 15. januar, men det er først til mølla... Påmeldingsskjemaet er i menyen til venstre eller HER