Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > Vestlandet > NK Hordaland > KORCRUISE I VEST

KORCRUISE I VEST

​​​​​​ Stavangerfjord.jpg

8. - 10. mars 2019

Kortreff på fjorden

To år har vi med suksess gjennomført korcruise til Danmark. Norges Korforbund Hordaland tilbyr korcruise igjen 8. - 10, mars 2019. Dette er en fin sosial og musikalsk måte å få nye korvenner og gode opplevelser. Det er åpent for sangere i Norges Korforbund å delta. 
Som tidligere  blir Jon Flydal Blichfeldt med som dirigent  og "korkaptein" for prosjektkoret.
Vi har etablert et fint samarbeid med "Vor Frelsers kirke" i Ålborg,  og der blir det kirkekonsert sammen med et lokalt kor. På hjemturen underholder vi på båten med søndagskonsert før vi går i land. 
Det forberedes et variert repertoar på  30-40 minutter/10-12 sanger som blir gjennomgått "på land" 9.- 10. 2  i tillegg til seminaret på båten.  Repertoaret annonserers etter at påmeldingsfristen er ute. Bli med på en musikalsk lærerik og sosial kortur.

TIDSPUNKT
11. januar, siste frist for 
9. -10. februar, øvingshelg i Bergen, kl. 11.00-16.00 begge dager.
8.-10. mars, korcruise til Danmark

TIDSPLAN
Detaljert tidsplan for Korcruiset legges ut senere, men avreise fra Bergen er fredag 8. mars, kl. 13.30, og retur ankomst Bergen er søndag 10. mars kl. 12.30.

KURSINSTRUKTØR OG DIRIGENT​
Jon Flydal Blichfeldt blir igjen med som instruktør og dirigent for «Cruisekoret» som blir et felleskor av alle deltakere.  Jon er drivende dyktig, energisk og morsom - så her er det bare å benytte muligheten for musikalsk input ved å bli med i "Cruisekoret". Repertoaret blir bestemt etter endt påmelding.


PRISER
Korcruiset koster kr. 3000, ved overnatting i dobbel, innvendig standard lugar. Dersom du ønsker oppgradering av lugar så finner du priser og alternativ i påmeldingsskjemaet.
For sangere som ikke er medlem i Norges Korforbund kommer en ekstra kostnad på kr. 500.

Inkudert i prisen er:  Seminar, noter, instruksjon, buss t/r Ålborg, overnatting i innvendig dobbel lugar, All inclusive middagsbuffet (inkl. øl, vin, mineralvann) Pauseservering, kaffe, te, vann, frukt
Ikke inkludert i prisen: Ingen måltider med unntak av en fellesmiddag.

PÅMELDING
Frist for påmelding er fredag 11. januar, men det er først til mølla... Påmeldingsskjemaet er i menyen til venstre eller HER