​​​​​​​​​​​​​​​​​NESTE DIRIGENTTREFF

dirigenten.jpg

Tid: Fredag 29. november kl. 17.00-19.00
Sted: Komediebakken 9, 2 etg.

Dirigenttreffene er uformelle møtesteder der vi informerer, diskuterer og kommer med inn- og utspill.

Aktuelle tema:

• Aktivitetstilbud som kommer i 2020.
  • Nye tilbud for kor og dirigenter.
  • Rekruttering /fornyelse og dirigentens rolle.
  • Dirigentreiser, - vil vi det?
  • Nye dirigentkurs. Ønskeliste!
  • Og ellers det som spilles inn av spørsmål og ytringer.

Meld gjerne fra om du kommer til annlaug.hus@korforbundet.no.

​DIRIGENTER

Det er ca 100 kordirigenter +/- som betjener de vel 130 medlemskorene i NK Hordaland. Det kommer nye til, og noen gir seg. Uansett er det viktig at vi holder kontakt og vet om hverandre. Mange har erfart at det er greit når du trenger en vikar, en ekstra instruktør til korseminaret, en samarbeidspartner eller tips og råd. Dirigentnettverk er stimulerende og inspirerende så følg opp og bli med når tilbudet og anledningen byr seg!

Dirigenttreff!

NK Hordaland ønsker å tilrettelegge og organisere jevnlige dirigenttreff for​ uformell kontakt og utveksling! Alle dirigenter er velkommen  - samme hvilket kor du har, eller hvor du er medlem.  Det er utfordrende å finne tidsunkt som passer mange, men vi forsøker med nytt mot om kort tid!

Nyhetsbrev/infoskriv

NK Hordaland sender hver måned info til styreledere og dirigenter. Det er flott om du som dirigent følger med og inspirerer og oppfordrer koret ditt til å være aktivt med påkurs, fellesaktiviteter osv. Aktivitet skaper aktivitet - og det trenger vi!

Kor søker dirigent

Denne oversikten finner du nå på denne siden: https://kor.no/dirigent/sider/default.aspx​

Følg med på FACEBOOK

Ta gjerne kontakt!​