Vellykket "Januarkurs" med Marie Pihlstrøm Frostlid​! 

 

"Komplett Sangteknikk" som er en grunnleggende teknikk for alle sangere, alle sjangere, alle aldre og alle nivåer!

Helgen 27. – 28. januar 2018 ble det holdt kurs i Komplett Sangteknikk i Stavern. Over 40 deltagere var med og Marie høstet mange lovord fra fornøyde kursdeltagere. 

Marie er en allsidig og erfaren sanger og sangpedagog med lang undervisningserfaring. Hun holder Masterclass for amatører og profesjonelle over hele landet, jobber som vokalprodusent i studio og underviser i stemmetrening for skuespillere, i både sang og tale. Hun er sanger i Oslo Gospel Choir og synger i flere ulike sammenhenger, både konserter og plateinnspillinger.

Marie Pihlstrøm Frostlid har jobbet som korist for diverse artister som D Sound, Carola, og Sissel, samt"X Factor" (TV 2) og "MGP"/"Eurovision" (NRK). Har også selv opptrådt i tv‐show som "Beat for Beat", "Momarken", "TV‐Aksjonen", "Den Store Klassefesten". Hun er sanger i Oslo Gospel Choir.

Som sangpedagog jobber Marie innenfor sjangere som musikal, pop, klassisk/opera, rock, heavy, folkemusikk, jazz og soul. Hun er vocal-coach for profesjonelle artister og skuespillere, holder Masterclass for amatører og profesjonelle, tilbyr akutthjelp for slitne artister under turné eller innspilling, jobber som vokalprodusent i studio m.m.

I løpet av helgen vil vi også arrangere en masterclass hvor noen av kursdeltagerne blir coachet av Marie.


Vi arrangere nytt "Januarkurs" for korsagere (sangteknikk) neste år : )