​​Studieforbundet Kor arrangerer i samarbeid med Norges Korforbund Vestfold og Telemark workshop for dirigenter!​

RYTMISK KORLEDELSE

Dirigerer du kor eller ensembler som synger rytmisk musikk? Ønsker du å lære nye metoder for å få frem den klangen og det uttrykket du ønsker deg?

Vi har gleden av å presentere den svært anerkjente dirigenten Jesper Holm fra Danmark som blant annet er kjent for å jobbe med "Vokal painting" og non-verbal kommunikasjon mellom dirigent og sangere.

RUKLA i Sandefjord 28. -29. oktober

Kursavgift: 500 kr (medlemmer i Norges Korforbund)

Andre: 800 kr

Studenter: Gratis!

Begrenset med plasser. Frist for påmelding 29.sept.

Mer om kurset på www.kor.no og på våre facebooksider. Alle deltagere vil motta kursbevis etter gjennomført kurs.

Påmelding: wenche.helgesen@korforbundet.no

Tlf.: 908 56 285

Mentorordning for kordirigenter i Vestfold og Telemark

Hei til dere dirigenter og kor i Norges Korforbund Vestfold-Telemark

En god nyhet til dere: Fra høsten starter Koralliansen en mentorordning for kordirigenter i Vestfold og Telemark. Fire dirigenter vil få muligheten til å bli fulgt opp av Steffen Kammler som mentor gjennom et år. Kammler har lang erfaring som kordirigent og har blant annet dirigert Operakoret ved Den Norske Opera & Ballett.

Du kan nå søke om å få være med på denne ordningen sammen med et kor som du dirigerer. Ordningen er økonomisk støttet av Kulturdepartementets satsing på kordirigenter. Det er en egenandel på 5000,- kroner som det er naturlig at koret ditt dekker. Søknaden er forpliktende, så før du søker må du avklare med koret ditt at de dekker denne egenandelen. Søknadsfrist er 1. september.

Her finner du søknadsskjemaet: http://bit.ly/MentorVestfoldTelemark

Blant de som søker blir det valgt ut fire dirigenter. Utvalget blir gjort slik at det blir en gruppe som passer sammen, blant annet med utgangspunkt i type kor. Vi planlegger en ny runde med mentorordning neste år, så det kommer flere muligheter.