​​​​​roros-hotell.jpg

Røros Hotell, Ertzcheidergården og Vertshuset Røros står for lokaliteter til overnatting, seminar, bespisning sangerfest og dans.

OVERNATTING:

Vi har fått et svært gunstig tilbud på overnatting fra flotte Røros Hotell som også disponerer rom på Vertshuset Røros og Ertzscheidergården.

HOTELLPRISER PAKKELØSNING:

Prisene inkluderer overnatting fra fredag-søndag, varmrett fredag kveld, frokost lørdag og søndag, sangerfest lørdag kveld med dans til levende musikk og stor, velfylt og raus julebordbuffét med lekker tradisjonskost og kortreiste råvarer fra Rørosdistriktet.

Dobbeltrom: kr 2625,- pr pers
Enkeltrom: kr 3460,- pr pers

SANGERFEST med raus julebordbuffét koster kr 580,- pr deltaker for de som ikke benytter seg av «hotellpakken».

Deltakeravgift pr sanger:

Medlemmer av Norges Korforbund: kr. 220,-

Ikke medlemmer av Norges Korforbund: kr. 300,-

Slik foregår påmeldingen og betalingen:

1. Koret registrerer seg før 01.06.2017 ved å betale et registreringsgebyr og fylle ut et registreringsskjema Link øverst til venstre under fanen "påmelding".

2. De registrerte kor melder inn navnene på sangerne som deltar og betaler deltakeravgift pr sanger innen 01.07.2017. (Her kan deltakerantallet justeres opp fram til 05.10.2017, ikke ned. Deltakeravgiften refunderes uansett ikke.)

3. Deltakende kor registrerer booking av overnatting via Norges Korforbund innen 01.07.2017. Egen info sendes ut til registrerte kor. Faktura for dette sendes deltakende kor 05.10 med frist for betaling 20.10.2017. ​

Enkeltsangere er også hjertelig velkomne til å delta under Korvaka om det er kapasitet. Ta kontakt med Inger-Pernille Stramrud, kontaktinfo på forsiden.

image.jpg Vertshuset Røros. ​