​Dette er korene og gruppene du vil møte på Korvaka 2017:

Vokalgruppen YRCorvus CoraxSylling sangkor
Seim SongkorBrøttum KorforeningKor-Int
Mannskoret Løiten sangforeningMikaelskoretOttestad grendekor
Koret våren, ViggjaØvre Rendal MannskorOs Blandakor
Koppang MandskorÅndalsnes DamekorCantato
Nøtterøy KammerkorTynset BlandetkorSelbu Korensemble
Vågå SangkorKor Øst
Corvus CoraxHamar Damekor
Simply in TuneRendalen Blandetkor

Registrering av program, mat, konsertønsker mm.

SKJEMA: Her er et registreringsskjema alle kor ​må besvare.

Merk fristen: 20.09.2017! ​

Koppången som fellesnummer og morgensang med Robert Sund:

Vi har valgt ut et fellesnummer. Fellesnummeret er Robert Sunds arrangement av «Koppången». Vi ønsker at deltakende kor øver denne inn før ankomst, da dette kommer til å være finalen på hele Korvaka lørdag ettermiddag. Robert Sund kommer til å sette sangen sammen under morgensangen i kirka lørdag morgen. Notene ligger under den nederste linken under her. Det er arbeidskopier, og må makuleres etter bruk. Originalnoter deles ut før øvelsen i Røros Kirke lørdag morgen kl. 08.30.

Du hører sangen her, og du finner også link til øvingsfiler for alle korstemmer.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=cDaAkibZ4pM

Spotify: https://open.spotify.com/track/7JgCpaW2B298yIs1tx9zpy

Øvingsfiler og noter til Koppången: https://www.dropbox.com/sh/s9irpnx94zmfb4h/AAD0BJNy2zdi3kfb8i0pVSmba?dl=0

Registrering av lunsj lørdag for ALLE:

Lunsjen lørdag er ikke inkludert i «overnattingspakken» og må bestilles utenom. Lunsjen serveres i Sangerhuset, et kvartal unna kirka. Lunsjen er en baguette, kaffe og the. Denne må bestilles og betales via faktura på forhånd. (De som overnatter får dette lagt til på fakturaen som blir sendt til koret for overnatting. De som ikke overnatter får en egen faktura for dette)

Så er det sangermiddagen. Alle som har kjøpt hotellpakke, ergo bestilt hotell gjennom Norges Korforbund har middagen inkludert!

MEN er det noen som bor privat eller ikke har bestilt «overnattingspakke», og som ønsker å delta under middagen må dette bestilles i skjemaet som det henvises til i starten av dette skrivet. I samme skjema registreres også lunsjbestillinger.

Priser: Lunsj kr 90,- og middag og fest med dans lørdag kr. 580,-

Åpen Vurdering:

Det er gledelig stor interesse for «Åpen Vurdering», og vi har strukket oss langt for at alle de som ønsker å bli veiledet av Robert Sund skal kunne oppleve det.

Mht valg av repertoar så anbefales det at koret velger ett nummer som koret føler seg trygg på og kan utenat. Total tidsramme er et kvarter pr kor. Velger koret et langt stykke blir det kortere tid til veiledning. Publikum er tilstede under «Åpen Vurdering» og det foregår i Røros Kirke.

Konsertprogrammet: Konsertprogrammet må ikke overstige 10 minutter inkludert inngang! Vi ber alle være snille å respektere dette.

Betaling:

Vær snill å finpusse påmelding og romfordeling >>> HER senest 05.10. Dette vil danne grunnlaget for fakturaene vi sender ut rett etterpå. Det vil bli mulighet for å justere opp antallet fram til 15.10 (anm: vi må altså sjekke kapasiteten). Disse tilleggene vil faktureres separat umiddelbart etterpå.
NB!!! Merk at det tilbakebetales ikke noe. Eventuelle frafall (også sykdom) må dekkes av den enkeltes reiseforsikring e.l. Husk også å gjøre deltakerne oppmerksom på å gjøre opp for bar/minibarregning ved utsjekk, slik at NKØ og koret slipper ekstra jobb og kostnad med innkreving.

Korprogram og øvingstider:

En oversikt over når korene opptrer og plan for når korene tester lokalet blir sendt ut i midten av oktober.

For dirigentene:

Har du tanker om hvilke temaer du ønsker at Robert Sund skal ta opp under dirigentmøtet på Korvaka fredag formiddag? Trykk her og skriv inn! Frist 20.10.2017.

Registrering.png

Regisreringen av kor er avsluttet, da Korvaka på Røros 2017 er fulltegnet.

Det er nå bare mulig for kor å sette seg på venteliste, og det er anledning til å registrere enkeltsangere. Bruk linkene under.

Venteliste for kor. ​​

Registrering av enkeltsangere.  (uten kor)

Etter registreringen vil du få en e-post som bekrefter påmeldingen.

Antall deltakere er begrenset, så det tas forbehold om at arrangementet ikke er fulltegnet.

Påmelding av korsangere og registrering av korets konsertprogram vil bli sendt ut til registrerte kor i en egen e-post etter påmeldingsfristen- eller etter at arrangementet er fulltegnet.

Ordinær påmeldingsfrist er 1. juni 2017.

Booking av hotell og overnatting skjer via Norges Korforbund, og du vil bli kontaktet nærmere også om dette etter påmeldingsfristen- eller etter at arrangementet er fulltegnet.

Avmelding av kor etter påmeldingsfristen 1. juni medfører ikke tilbakebetaling av registreringsavgift.

Etter påmeldingsfristen kan antall sangere økes, men ikke reduseres.

Korvaka er åpen for både medlemmer- og ikke medlemmer av Norges Korforbund.

Registrering av kor koster følgende:

Medlemskor: kr. 1000,-

Ikke medlemskor: kr. 1500,-

Trykk her for å registere ditt kor. (Denne registreringen er stengt. Se link for å bli satt på venteliste øverst på siden)