​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Norsk Korklang er en hyllest til norske komponister!

Norsk Korklang 1. har konsert i Vålerenga kirke 29. oktober kl. 19.00
Norsk Korklang 2. har konsert på Valentinsdagen 14. februar 2018.

oslo akershus firkant.jpgWolfgang-Plagge-900x400.jpg   jub logo.jpg

I anledning Norsk Komponistforenings 100-årsjubileum i 2017 arrangerer vi felleskonserter med hovedfokus på norske komponister og arrangører.

Første konsert er i Vålerenga kirke 29. oktober

Her er Wolfgang Plagge musikalsk konferansier og soloist!

Vi kan love publikum og deltagerkor interessante, og helt sikkert underholdende historier om
norske komponister. I tillegg til vakker norsk kormusikk byr også komponisten W. Plagge på sine egne verk.

Følgende kor synger på Norsk Korklang 1., 29. oktober 2017

Etter påmelding innen 1. juni ble følgende kor valgt til å synge i Vålerenga kirke:
Caldera damekor fra Nittedal, Choriolis blandet kor fra Bærum, Le Voci blandet kammerkor fra Oslo, Vox Humana blandet kor fra Oslo, Grex Vocalis blandet kor fra Oslo Vest, Oslo Damekor fra Oslo sentrum, Tonus unge kvinners kor, og det store Ceciliaforeningens blandede kor.

Det var stor interesse med totalt 17 korsøknader om deltagelse.
Da det var mange dyktige kor som ikke fikk plass, er det besluttet at vi arrangerer to felleskonserter med fokus på norske komponister.

Norsk Korklang 2.,  14. februar 2018 på Valentinsdagen

Her blir tema norske komponister og kjærlighet. Korene som ikke fikk plass på første konsert, vil bli invitert til denne konserten, som vi pr. september 2017,  nettopp har begynt å sette sammen.
Kan røpe at vi ønsker å ha med en norsk skuespiller som konferansier og soloist. Følg med her for oppdatert informasj

Greit å vite

Det koster ingenting for våre medlemskor å delta på konserten.
Men vi må be om at koristene i korene som deltar aktivit bidrar med å selge konsertbilletter.
Begge konsertenen kommer til å bli svært bra, det burde ikke være noe problem. Korister som synger på konsertenen får tilgang på "korvenn" billetter som kan selges billigere enn de som er ordinært priset.

Hva skjer når?

(avsnittet oppdateres jevnlig)

Torsdag 1. juni var frist for første påmelding.

Mandag 5. juni ble alle påmeldte kor tilskrevet vedr. hvilken konsert de kunne delta på.
Mandag 12. juni åpner vi for innsending av ønsket repertoar på Norsk Korklang 1.

Mandag 11. september åpner billettsalget til Nrosk Korklang 1., i Vålerenga kirke 29. okt.
Mandag 11. september utlyses Norsk Korklang2 til korene som ikke fikk plass første gang.
1. oktober settes deltagelse på Norsk Korklang 2.

Alle spørsmål og påmelding Norsk Korklang 2.,

rettes til distriktskonsulent og prosjektleder Anita Strømkvist​

Bruk e-post eller telefon 90124546.

anita 2012.jpg

... et stort P.S.

​​​​​

Norske komponister og korarrangement

Musikkforlagene og Norsk Korsenter har ferdig arrangert norsk kormusikk.​

Komponistforeningen har full oversikt over medlemmene

Lurer du på om du allerede har sunget et verk av en av Komponistforeningens medlemmer?
Forfrisk hukommelsen og sjekk komponistnavnene.
Sjekk denne linken. for levende komponister, og denne linken for døde komponister​.

​Søke om nytt bestillingsverk?

Kulturrådet
Neste søknadsfrist 2. juni 2017. Her søker du​.

Det norske komponistfond hos Musikkfondene
Neste søknadsfrist 2. oktober 2017. Her søker du​.
Elektronisk søknadsskjema blir tilgjengelig i søknadsportalen ca. 3 uker før søknadsfristen.

Hvor mye kan man søke om?

Her er reelle satser for bestillingsverk (se under Musikkverk, ta utgangspunkt i antall stemmer, f.eks 3-5, og minutter, f.eks 0-3 minutter, eller 3-6 minutter) Sjekk link her.

Her er det mye fin musikk - Lykke til!

oslo akershus firkant.jpg  jub logo mindre.jpg​​​