​​​​​​Vokalklang Oslo 2016

Masterlass og konsert med Pitsj

søndag 6. november​

Masterclass med Elisabeth Anvik og Håvard Gravdal fra Pust kan du få med deg på by Steinerskolen i Olavsgt 4
 Gratis entre`for de som deltar på andre Vokalklangkurs.
Kr 50,- for ikke deltagere betales i døra. Les mere nederst på siden..

PITSJ feirer 10 år som plateartister, og jubilerer denne høsten. Vi gleder oss skikkelig til konserten
de skal holde for oss og som avslutter Vokalklanghelgen.
Oppvarmere for Pitsj er masterclass vokalgruppene. ​

​​​​pitsj in concert a.jpg

Konserten blir i Majorstia kirke søndag 6- november kl. 18.00
 Billettsalget åpner mandag 3. oktober. Kr 220,- pr billett.​

Litt mer om Masterclass

Elisabeth Anvik og Håvard Gravdal som begge har god erfaring med å jobbe som coach for vokalgrupper.
Masterclass kjøres i Lindemanssalen som vil være åpen for interesserte publikummere, mest sannsynlig blir dette de andre vokalgruppene.Mye læring ligger også i å høre på hverandre.
Elisabeth_Leipzig_ikke prior.jpg ​ Havard Grasli.jpg

Vi har plass til 6 vokalgrupper. Hvert ensemble får 50 min med instruktørene og deltar i kveldens Pitsj-konsert med to egne låter. (frivillig) Hvis det blir mange påmeldte kan det hende det blir nødvendig med
vurdering av hvem som får plass til å delta.

Pris pr vokalgruppe for masterclass og deltagelse i Pitsj konserten er kr 1500,-
for Norges Korforbunds medlemmer  (ikke medl kr 2000,-)

Spørsmål og påmelding til Masterclass og konsert med Pitsj gjør via påmeldingsskjema for vokalgrupper. Kurs 8. Se Vokalklangsiden.
Spørsmål sendes til distrikstkonsulent Anita Strømkvist (anita@korforbundet.no)​.​
Påmeldingsfrist er 1. okt- for masterclass.

For de som blir med gjør vi det slik:

Til denne masterclass'en velger hvert ensemble 2 låter fra sitt eget repertoar som de kan ganske godt (og utenat), men som ensemblet ønsker å få tilbakemeldinger på for å kunne løfte de et hakk videre. Velg gjerne to låter med litt ulik karakter. De kan være i hvilken som helst genre, alt fra klassisk til folketoner, viser, jazz, pop og rock. Instruktørene vil jobbe ut fra det de hører og ser, rundt hovedtemaer som rytme, klang og interpretasjon (uttrykk og formidling). Det er ønskelig at to sett noter på låtene medbringes til instruktørene.

Dagen avsluttes med konsert kl. 18.00. Vokalgruppene som skal opptre i forkant av PITSJ får reserverte plasser fremst i salen slik at de kan høre på de andre vokalgruppene og Pitsj-jentene som garantert vil levere mye flott og stemningsfullt i forbindelse med at de feirer jubileum denne høsten..