​Medlemsmøte om opphavsrett, digitale noter, video av kor, kopiering av noter og TONO 29. mars

In Paradisum – Kopi.jpg

Er det lov til å skanne inn noter og distribuere til korsangere på e-post?  Må vi spørre komponisten før vi kan legge ut video av en framføring på YouTube? Kan man fritt kopiere noter når komponisten er død? Hvor mange eksemplarer må vi egentlig kjøpe av notene?

Spørsmålene er mange og nå har du mulighet til å få svar fra ekspertene.  Ingen kor ønsker vel å bryte loven. Og hvis ikke opphavspersonene får betalt for arbeidet sitt, så kan det bli dårlig med ny kormusikk.

Vi arrangerer gratis medlemsmøte for Norges Korforbunds medlemskor og deres dirigenter i på Sentralen (møterom Gymsalen) i Øvre Slottsgate 3, onsdag 29. mars kl. 18.00.

Målgruppe: Dirigenter, styremedlemmer og noteansvarlige i kor.

Program

• Hvordan Norges Korforbund tilrettelegger for lovlig håndtering av noter og framføring. Åsmund Mæhle, Norges Korforbund, presenterer stipendordning for kjøp av noter, rabattordning for kjøp av noter, Korforbundets TONO-avtale og den nye muligheten for Kopinor-avtale med medlemsrabatt.
  • Kopinor-avtalen for medlemmer av Korforbundet. Presentasjon ved Hege Døssland, Kopinor
  • Hva dekker Norges Korforbunds TONO-avtale og hvordan rapporterer koret? Ved Geir Gaarder, TONO. I presentasjonen kommer han også inn på reglene knyttet til publisering av videoer med musikk.
  • Hva er musikkforleggernes råd til  korene. Ved Stefan ​Bengtsson, nestleder i styret i Norsk Musikkforleggerforening.
  • Spørsmål og svar

Vi serverer kaffe og boller. Møtet er ferdig før kl. 20.00.

Meld deg og eventuelt andre i koret ditt ved å fylle inn dette påmeldingsskjemet.​