​Utvikling i koret?

Vi har kontakt med dyktige instruktører som kan leies inn av våre medlemskor til reduserte priser.

marita_hesjedal.jpg


Regissør Marita Hesjedal tar på seg regi- og instruktøroppdrag for amatører og profesjonelle innen teater, musikkteater, konserter og lignende. Marita har erfaring solo- og korsang, dette i kombinasjon med hennes teaterutdanning gjør at arbeid med kor er en av hennes interesser. Gjennom teaterteknikker kan korsangere bli dyktigere formidlere og sceneartister. Hun har også erfaring og stor glede av å lage regi og koreografi til korkonserter og forestillinger. I tillegg kan hun tilby flere ulike kurs i formidling, stemmebruk og skuespillerteknikker.


Korregi:

Noen ganger kan en korkonsert treng et lite løft for å gi det lille ekstra til publikum. Gjennom små sceniskevirkemiddel, små historier, dialoger/monologer eller bare ved å knytte sangene sammen kan man gjøre små eller store variasjoner på en vanlig korkonsert. Få hjelp til å gjøre en mer spennende sceneopptreden og å møte publikum på en ny måte. Få små bevegelser eller større historier til å bli en del av ditt kors repertoar.

Scenetrening:

For å være en god sanger og artist må en ha kunnskap om hvordan man tolker, formilder og er tilstede på scenen. Her ser vi på målgruppe, budskap, analyse av sanger, formidling, kontakt og kommunikasjon mellom scene og publikum.

Grunnleggende skuespillertrening:

Som musikker og/eller sanger opplever man stadig å måtte gå mer eller mindre inn i en rolle på scenen. På dette kurset får du generell innføring i grunnleggende skuespillerteknikk og trygghet på scenen som vil hjelpe deg i enkle dramatiseringer.

Å spille i musikkteater:

En grunnleggende innføring i det å spille i musikkteater. Her ser vi på hvordan vi kan finne mening, form, handling og kommunikasjon i musikkteateret. Ta med en sang, gjerne en duett sammen med en partner så jobber vi ut fra den.
Se også: http://www.maritahesjedal.no/


Bakgrunn:Marita Hesjedal er utdannet regissør ved Middelsex University i London (06). Der tok hun fordypning i Shakespeare, Comedy and Farce, Michael Chechov og Adaptation. Hennes Dissertation (masteroppgave) heter: "Director´s Production Book on Guiseppe Verdi´s Machbeth". Før dette tok Marita Cand.Mag. ved NTNU med Drama/teater mellomfag og Musikkvitenskap mellomfag med klassisk sang som hovedinstrument.