​​​​

husene (3).jpg 

SANGOPPDRAG

I denne søte førjulstid er det mange firma, foreninger og lag som ønsker
underholdning i form av kor eller vokalgrupper som kan synge julesanger og skape litt ekstra god stemning på sitt julearrangement.

Korene og vokalgruppene du finner på denne siden tar gjerne slike oppdrag.
Ta direkte kontakt med kor og/eller vokalgruppe for en nærmere samtale.


 gospelfabrikken.jpgVi er et gospelkor
med masse sangglede og høyt musikalsk nivå. Vi stiller opp til det meste, fra julebord til bryllupsoppdrag! Skulle du ønske oss til ditt arrangement? Ta kontakt med oss via mail.​ 
Sånn låter vi :-) ​

 

akerselva kvinnekor.jpgAKERSELVA KVINNEKOR er 45 kvinner i 30-årsalderen som er passe mengder ambisiøse og sjarmerende. Vi trives med et eklektisk repertoar, og synger alt fra 90-talls-r'n'b, standardjazz, bulgarske folketoner til norske stev. Koret har sunget i brylluper, på festivaler, 8. mars-markering i tillegg til våre egne utsolgte konserter. 

 Av julesanger velger vi ikke det mest tradisjonelle, men har Carol of the Bells, Kling no klokka, Det syng i natt og mer "ujulete" Radiohead og Simon & Garfunkel på mørketidsrepertoaret. Ta kontakt på e-post ​for en avtale.

 

Sjekk lydfil ​fra Akerselva kvinnekor her.  


 

 

 

 opphavsrett.jpg   RETRO SINGERS består av 40 blide menn og kvinner som synger bra sammen.
Vi har en god aldersammensetning fra 25 år og oppover mot sekstitallet.. 

Koret kan stille med færre sangere hvis det passer bedre for deres arrangement. 
Koret synger som navnet tilsier kjente hits fra de siste 50 år. Vi liker pop, country og til og med litt rockete musikk.

Vårt julerepertoar er et lite utvalg av høystemte tradisjonelle julesanger, som Strålande Jul, Nordnorsk Julesalme og Deilig er Jorden. Vårt repertoar innenfor julemusikk er for det meste hentet fra populærmusikken.
Halleluja (Leonard Cohen) Marys Boy Child (Pentatonix arr. ) Drummer Boy (David Bowie/Bing Crosby i Pentatonix arr.)
Kviskre ei bøn (Maria Haukås Mittet) Stjernesludd (DumDum Boys) med flere stemningsfulle låter 

logo.pngillustrasjonsbilde i annonse for funky ladies.jpg
Ta kontakt med​ Arne Lygre ​på e-post, så finner du ut litt mer om RETRO SINGERS og om de er ledige.


 

Uhørt 2017.jpgVokalgruppa Uhørt synger et variert repertoar, inspirert av grupper som The Swingle Singers, The King's Singers og The Real Group. Vi har omfattende erfaring fra en rekke kor og vokalgrupper, og deler en glede og glød for musikken vi formidler. Uhørt tar på seg oppdrag ved forskjellige anledninger, og er fleksible i både repertoar og omfang. Se utdrag fra repertoaret og hør oss synge på våre nettsider: http://uhort.com/lyd

 Tidligere oppdrag inkluderer: Kommunalministerens Stortingsmiddag, Julemottakelse hos Den britiske ambassade, Landsmøtemiddag hos SOS Barnebyer, Jubileumsfest i forlaget Vigmostad&Bjørke, vinsmaking på Odonata og julefest med Ordføreren i Oslo.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bidra til å gjøre ditt bryllup, din bursdag, kontorets julebord, bestemors 80-årslag, etc, til en virkelig uforglemmelig opplevelse! 
Kontakt: Mads Myr Munthe-Kaas: 414 76 343 eller via e-post.

 

 birkelunden brøstklang.jpgBirkelunden Brøstklang - Kurs og konferanser, julebord, bryllup, julegrantenning i borettslaget eller 50-årslag. Det meste blir bedre med musikk til! Vokalensemblet Birkelunden Brøstklang har noe for alle anledninger, og vi tar gjerne oppdrag

Birkelunden Brøstklang er et vokalensemble med rundt 18 kvinner i alderen 26-39 år.
Følg oss gjerne på Facebook, her kan du se og høre smakebiter på hvem vi er.

Benedikte Kruse dirigerer Birkelunden Brøstklang.
Kruse er en erfaren og allsidig musiker og sanger, du kan lese mer om henne her.

Repertoar Birkelunden Brøstklang synger alt fra folketoner og brudemarsjer, til jazz og pop. Vi kan plukke ut sanger fra vårt repertoar som passer til anledningen. Ønskede sanger kan også øves inn etter nærmere bestilling og avtale.

 Booking Ønsker du å booke hele eller deler av Birkelunden Brøstklang til ditt arrangement? Vi tar gjerne oppdrag!
Fyll inn info om arrangementether via denne linken, og send inn til oss, så kommer vi med et tilbud til deg. Du kan også sende en uforpliktende henvendelse på e-post, så kan vi fortelle deg mer om hva vi har å by på.

 

oktober.jpgVOKALGRUPPA OKTOBER 
Ensemblet består av fire stemmer, flere veldig gode stemmer :-) 
To av medlemmenen deltok i TV showet "The Stream" som gikk på TV2 i 2016, det ble finaleplassering og platekontrakter for både Emilie Hollow(19) og Ramon Andresen.(19)
I tillegg til solokarrierer ønsker de å ha et musikalsk fellesskap med flere sangere, med andre ord, synge flerstemt.  Og derfor har vokalgruppa meldt seg inn i Norges Korforbund :-) De fire kjenner hverandre godt fra før. Tre år på musikklinja på Ski vidergående skole er verdt å ta vare på. Selv om vokalgruppa ble startet denne høsten, er det ikke første gangen Emelie, Anette, Tina-Marie og Ramon synger sammen. Nå øver de seg frem mot jul, og forskjellige julekonserter. De synger tradisjonelle julesanger, og selvfølgelig også litt julete popmusikk. De er tilgjengelig for oppdrag og lover eventuelle oppdragsgivere stemningsfulle små konsertinnslag.  

Ta kontakt med Emelie/Tina-Marie​ på e-post ​for nærmere informasjon og avtale.
Juleklem  fra Emelie, Anette, Tine-Marie og Ramon.
P.S Siden vi ikke har noe skikkelig opptak fra vokalgruppa enda, legger vi med to linker fra deltagelsen i "The Stream.
Ramon hører du her Emelie hører du her​​​