Felles julekonsert -
Onsdag 6. desember 2017 i Vålerenga kirke
Utsikt-Valerenga-kirke-kjerke.jpg

Tradisjonen tro inviterer vi våre medlemskor til å komme og synge høydepunkter fra sitt julerepertoar.
Stor publikumssuksess i Vålerenga kirke i fjor gjør at vi også i år velger å arrangere felleskonserten her.
Vålerenga kirke ligger flott plassert på toppen av Oslos bykjerne,
omkranset av de mange fargerike trehusene. I disse omgivelsenen finnes mye sjel og sjarme.
Her håper vi, med korenes hjelp å kunne skape en flott julekonsert sammen.

Benytt anledningen og meld på koret ditt. Alltid litt ekstra spennende å synge for et helt nytt publikum.
Vålerenga kirke har plass til 700 publikummere og har flotte akustiske forhold for korsang.
Vi legger tilrette for kor som ønsker å bruke solister og /el. små vokalkalgrupper med behov for mikrofoner.
Kirkens eget flygel og orgel kan benyttes etter det enkelte kors behov.
Vi har et ekstrarom som kan brukes til korets egen øving/oppvarming. Gjør oppmerksom på at det kun blir tid til rundt 20 min. pr kor i denne salen. I tillegg blir det lydprøver (4 min) pr kor i kirkerommet før vi starter konserten kl. 19.30.

Konserten er også ment
å være et rimelig og godt konserttilbud i en vrimmel av julekonserter forøvrig.
Mange julekonserter med proffe artister har et høyt prisnivå. Det skal ikke vår konsert ha.

Påmelding til anita@korforbundet.no innen 1. oktober.

Hvor mye tid må koret sette av?
Øving i eget rom kan være ledig fra kl. 16.00, kor som kan møte tidlig kan få lengre øvetid.
Vi satser på korcatering med mulighet for kjøpe av suppe og andre godsaker på stedet. Alt til korpriser.

Konsertstart kl. 19. 30 Hvert kor blir introdusert av konferansier og synger tre sanger  (ca. 10. min)
Avhengig av hvor mange kor som melder seg på kan det bli en pause på 20 min for litt sosialt kaffe og kakesamvær.
Konserten vil normalt sett være ferdig i 21-tiden.

​Meld koret ditt på innen 1. oktober.  (det er begrenset hvor mange kor som kan være med)​

Deltagerpris for medlemskor er kun kr 900,- pr kor (ikke medlemskor betaler kr 1500,-)
 Som deltagerkor blir du presentert i konsertprogram og av konferansier før opptreden.
Arrangøren ordner alt det tekniske, piano og mikrofoner. Hit er det bare å komme og synge!
Denne konserten funger også som en ypperlig generalprøve for kor som har egne julekonserter.
I en vrimmel av julekonserter nruker vi også en del kroner på markedsføring, men de viktigste markedsførerne er jo dere som kommer for å synge. Slik er det bare. Håper koret ditt har lyst til å være med og synge julen inn sammen med andre kor​!

nisser med musikk.jpg