​​​​​​​Vokalklang Oslo 2016
- kurs i beatboxing og arrangering

 

Lørdag 5. november blir to av kursene ledet av instruktører fra Apes&Babes
Vokalklang_web_004_bord.jpeg

                                    ​​​
Kurs 5. Beatboxing / vokalperkusjon

​​​Ønsker du å lære enkel vokal-perkusjon og få ideer og inspirasjon til hvordan du og din gruppe kan bruke vokalperkusjon i eksisterende og nye arrangementer? Tor Martin vil vise eksempler på bruk i Apes&Babes og andre grupper som f.eks Pentatonix, lære bort teknikker og komme med innspill på hvordan man kan ta i bruk vokalperkusjon. ​

apes and babes.jpg​​​Tor Martin.JPG

Deltagerpris kr 300,- for Norges Korforbunds medlemmer (ikke medlemmer 500,-)
Passer for: Enkeltsangere fra vokalgrupper som synger bass el. lignende stemmer / andre som er interesserte i teknikken. Kurset rulleres mellom kl 11 - 14 avhengig av antall påmeldte. 

bord uten tekst_2.jpeg 

 Kurs 7. Arrangør / vokalband

Apes&Babes har alltid utarbeidet og øvd inn arrangementer på mange ulike måter - fra å skrive noter
og øve inn eksakt som det står skrevet til å sette seg ned sammen med blanke ark, et par ideer og jobbe ut arrangementet i fellesskap. Apes&Babes øvelser veksler ofte mellom å ligne en vokalgruppeøvelse, bandøvelse eller arrangerings-seminar der i det ene øyeblikket øvelsen skjer i fellesskap og ledes av en av medlemmene og i det andre øyeblikket glir over i mer kaotiske (eller ordnede) tilstander der gruppen deler seg for å jobbe i mindre grupper med deler av samme sang.

 
​Tor Martin og Jørgen vil dele ulike teknikker man kan bruke til å jobbe med en sang uten å ha et fiks ferdig arrangement på forhånd. Vokalgrupper som melder seg på vil bli kontaktet på forhånd slik at undervisningen kan tilpasses den enkelte vokalgruppe.

 Instruktørene  ​  jørgen.jpg

Tor Martins musikalske liv startet i Bodø med piano- og gitarundervisning og flere bandprosjekter. Senere fikk han øynene opp for kor- og vokalgrupper og etter å ha sunget i - og arrangert for flere kor startet han våren 1999 Apes&Babes sammen med 7 andre. I tillegg har han komponert og arrangert for ulike besetninger og oppsetninger. Tor Martin tok fort rollen som vokal-perkusjonist i Apes&Babes og utviklet sin egen stil inspirert av 80-talls-musikk, andre vokalgrupper og naturlige perkusjons-lyder man enkelt (og kanskje ikke fult så enkelt) kan lage med munnen og stemmen. 

Jørgen Hals Todalshaug  er sanger og arrangør med erfaring fra kor og vokalgrupper, sist fra gruppa Apes&Babes.  Han er altetende i sjanger, og henter gjerne musikalsk inspirasjon fra både kulturkræsj og bølgefysikk.​

Deltagerpris: kr 1200,- pr vokalgruppe . (ikke medlem 1500,-)


bord uten tekst_2.jpeg