Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > Sør- og Østlandet > NK Buskerud > Fylkesstevne 2019

Fylkesstevne 2019

14.-15.september 2019 - Hønefoss
Dirigentsamling
Rytmisk seminar
Solistkurs
Profankonsert
Felles middag
Kirkekonsert
img-5286.jpg

I samarbeid med lokale kor og styrket i NK-Buskerud ønsker vi en årlig samling for korene. 

Vakker korsang og seminarer for kor, solister og en felles middag står på programmet.
Sang på forskjellige torg og steder, lokal sightseeing eller museum.   

 
NK-Buskeruds årsmøte bestemte på årsmøtet i 2016 at det skal gjennomføres et fast fylkesstevne andre helgen i september hvert år.  Det ble også bestemt at fylket deles i 4 regioner; Nord, vest, øst og sør. Styret bestemmer fra år til år hvilken region som skal avholde stevnet. Videre forespørres lokale kor om å være arrangørkor og ta seg av det praktiske rundt stevnet. Ønsket er å holde arrangementene etter tur i nord, øst, vest og sør. Vi oppfordrer uansett ​kor til å søke. 

NK-Buskerud står for påmeldinger og innkreving av påmeldingsavgift og eventuelle andre betalinger i forkant, mens arrangørkoret står for de lokale arrangementene så som konserter, bespisninger, sosiale sammenkomster og eventuelle andre opplevelser for korsangerne under stevnet.

Arrangørkoret bestemmer i samråd med NK-Buskerud omfanget av stevnet. Det kan være alt fra 3 dager til 1 dag. Tidligere arrangement har huset rundt 400 deltagere. ​
 
Korene som ønsker å sette sammen et slik arrangement vil få en mal med forslag fra styret som de kan følge under planleggingen.
 
 
I september 2017 arrangerte Hokksund Mannskor er godt gjennomført fylkesstevne.
 
TA KONTAKT - DERE KAN MER ENN DERE TROR. ​​


 

​​