Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Sør-Øst > Kick i Sør-Øst 2016 på Gjøvik

Kick i Sør-Øst 2016 på Gjøvik

​Skibladner legger ut fra Gjøvik med Norges Korforbund på dekk!

Tilhører Opplandske Dampskibsselskap. Fotograf Brynjar Eidstuen.

Velkommen til Skibladner-Kick

Årets høydepunkt for alle viktige tillitsvalgte i Norges Korforbunds distriktledd i region Sør-Øst har i flere år vært samlingen ved de tradisjonelle Kickene i august.

Et Kick skal være en trivelig møteplass for alle styremedlemmer i Norges Korforbunds distriktsledd, og et vesentlig mål er å stake ut felles kurs- og å bli kjent med- og trygge på hverandre.

Alle deltakerne bidrar med sin verdifulle kompetanse, basert på både egen kordrift, aktivitet og engasjement. I tillegg til kunnskap om Norges Korforbund tar de fleste med seg hjem ny inspirasjon til å gjøre en god jobb for våre viktigste byggestener, korsangerne!

Gjøvik og teknisk arrangør er NK Vest-Oppland blir i år arena for Kicket, og vi tror det er god grunn til å glede seg til disse dagene i august.

Imens kan du tenke over hva «valgt av tillit» betyr for deg.

Ta gjerne en prat i styret på forhånd om hva akkurat ditt distriktledd kan tilføre Regionen NK Sør-Øst.

Av viktige Kick-saker nevenes følgende:

·        Distriktleddene presenterer seg
·        Musikk-quiz
·        Skibladnerfrokost
·        Vandrearbeid. Ta med gode sko til å gå ute i
·        Med fokus på sangeren, med lupe på brukerundersøkelsen
·        Hvordan ha det moro som tillitsvalgt?

PROGRAM:

Fredag: 20.00 – Mat, sosialt samvær, samt «Beat for Beat og «KorQuiz»
Lørdag: Skibladnerfrokost fra 09.00 – 11.00. Felles avmarsj fra hotellet kl 08.30. ca 8 minutters gange.
Fra kl 11.30 – 17.30 Kickprogram. Middag kl 19.00 (detaljert program kommer senere)
Søndag: 09.30 – 14.00 Kickprogram

Priser og frister:
Fredag til søndag: pr pers i dobbeltrom kr 2115 - enkeltrom kr - 2713
Prisen dekker alle bo-utgifter og mat hele helga, inkludert 3-retters middag begge kvelder.
Om lunsj søndag ikke ønskes meldes dette fra ved bestilling. Da trekkes kr. 180,- fra prisen.

Dagpakker for deltakere uten overnatting:
Om du ikke overnatter må dagpakke bestilles hos hotellet på samme måte som rom.
Dagpakke: 498,- pr pers pr dag.

Vår kontakt ved hotellet er: Ann.kristin.sandberg@choice.no  Tlf: 99590412
Bookingen skjer via henne. Ved booking- oppgi bookingkode: Norges Korforbund 19-21. august.

NB: Hvert enkelt DL booker sjøl rom ved hotellet til sine deltakere innen 25. juni og betaler seg- og sine ut ved avreise.

Påmelding til Kick på Gjøvik:
NB! Frist for å melde seg på som deltaker på Kicket er 20 mai. NB!!!

For å melde på deltakere trykk på >>> DENNE LINKEN

Kursavgift:
Alle deltakere betaler en avgift på kr 1000,- per person.
Dette betales inn til Sør-Øst sitt kontonummer 6045 05 62869 innen 20. mai 2016. Viktig: Husk å merke hvem- og hva betalingen gjelder for.

Ta gjerne med: Gode historier, et instrument (om du har), gode sko til utebruk, sangstemmen din og et hodeplagg til Skibladnerfrokosten.

Dere ønskes varmt velkommen til Gjøvik og inspirasjon i nydelig miljø ved Mjøsas bredd! Vi oppfordrer distriktsleddene til å ta med seg alle styremedlemmer til Gjøvik. (Send denne invitasjonen elektronisk videre)

Har du spørsmål så ta kontakt
Med beste hilsen for NK Sør-Øst, Musikkfaglig korkonsulent Inger-Pernille Stramrud. Mail: inger-pernille.stramrud@korforbundet.no, tlf. 99408898. ​

22.04.2016