Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > Sør- og Østlandet > NK Østerdalen

Norges Korforbund Østerdalen

Kontakt oss

Du kan komme i kontakt med oss ved å sende e-post til vår styreleder Per Kristian Bangen, kribange@online.no​ eller ved å ringe ham på telefon 480 60 282. Det aller enkleste er kanskje å sende oss ei melding på facebook!


Drikkeviseseminar

Drikkeviseseminar plakat.JPG

Vi lader opp til kraftfull fellessang rundt festbordet under Sangerstevnet på Røros, og inviterer alle korsangere i NKØ til drikkeviseseminar! Vi har fått utarbeidet et eget drikkevisehefte, med sanger arrangert for mannskor, damekor og blandet kor, som kan synges sammen! Heftet er nå til trykking hos forlaget. 

For å lade opp og lære oss sangene inviterer vi altså til seminar! 

Et seminar i Elverum 19. mars, som du kan lese mer om her.

Et seminar på Tynset 5. mai, som du kan lese mer om her. 


Husk årsmøte

årsmøtebilde.jpgNorges Korforbund Østerdalen avvikler sitt årsmøte i Hamar lørdag 7. mars. Årsmøtet foregår altså på samme sted og samme helg som KorGalla for Innlandet går av stabelen! Hvert kor kan sende to delegater til årsmøtet. Til KorGalla må gjerne hele koret komme! Du kan lese mer om årsmøtet og påmeldingen her.


De nominerte er klare

Galla logo 2020 web.jpg

7. mars arrangeres KorGalla i Innlandet! 10 priser til kor, korsangere og korildsjeler skal deles ut. Nå er nominasjonene til prisene klare, og det er bare å melde seg på den store festen!  Les mer om de nominerte og hvordan du melder deg på her. 


Sangerstevnet i rute

Røros Sangforening.png

Kara i Røros Sangforening jobber hardt for at alle sangere i Norges Korforbund Østerdalen skal få en flott stevneopplevelse på Røros i juni! Det 58. sangerstevnet i rekken arrangerer 5.- 7. juni. Alt du lurer på om stevnet finner du her! Eventuelt hvem du må spørre for å få svar :) Aktiviteter i NK Østerdalen

StartdatoTittelArrangørSted
1.1.2017 12:00KonsertIbsenOslo